jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Na stronie mozesz poruszac sie bez problemu... Golda tez dokupisz... Ciekawe czy uznaja golda z kuponow... Bo moze wyrwe kilka pudelek... Tylko nie pamietam ile kodow mozna bylo wprowadzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ale giftów nie mogę kupić :D No gold transactions are permitted because your account is suspended. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) @jonathan: Nowe pudełka 3, stare 10. Zaraz się okaże, że pół PPC zbanowali:D Edytowane 18 Września 2012 przez demon92 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 U mnie informacja o blokadzie zniknęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Na każdego przyjdzie pora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Moje konto jeszcze wporzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Mi już odblokowali konto. Wzięli sobie 5500 z ok 12000, które mi zostało i mogę się zalogować do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 No u mojego sprzedawcy pojawiaja sie powoli negatywy... W tym moj... Ciekawe jak allegro rozstrzygnie spor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ms2ms Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 u mnie też dzisiaj blokada, sprzedawca na allegro na razie nie odpowiada ( Reseller79 ), czy ktoś u niego też kupował ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) u mnie też dzisiaj blokada, sprzedawca na allegro na razie nie odpowiada ( Reseller79 ), czy ktoś u niego też kupował ? No BA. http://forum.purepc....ost__p__3745831 Powodzenia z zalatwianiem z nim czegokolwiek. Co do resellera masz 99% pewnosc ze dostales gifta kupionego kradziona CC. Edytowane 18 Września 2012 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja się cieszę, że mój sprzedający zwrócił kasę kilka godzin po banie (jakoś na początku września) Kilka dni temu dostałem maila od kogoś, kto też kupił od niego, abym spodziewał się bana i nie liczył na zwrot kasy od niego. Jak widać, mi się udało. Moze dlatego, że wtedy jeszcze komentarza nie wystawiłem, mimo upływu miesiąca od kupna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 na tle narzekania napiszę co innego - pogrywam w WoT okazyjnie i od niedawna - i nigdy mi się tak dobrze nie grało, jak od czasu afery z banami. Z serwerów odpadli maniacy. Najlepszy czołg mam 6 tier (czyli niewiele grałem), O płaceniu żywą gotówką za wirtualne dobra mam takie samo zdanie jak o 'kopaniu' wirtualnych bitcoinów zużywając realny prąd. Czyli nic nie kupowałem, gram sobie na luzie i gra dostarcza mnóstwo fajnej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja mam jeszcze drugie konto... Ale tam masakra z czolgami chyba max 4 albo 5 tier ;] Tak jak powiedzialem... narazie sie nie grzeje... najwyzej odpuszcze sobie ta gre... A moze dropnie mi cos w diablo i splace wschodnich sasiadow...;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Zarobki na KV-2: Zwycięstwo! Bitwa: Ruinberg 18 września 2012 15:34:07 Czołg: KW-2 Doświadczenia: 2 556 (x2 za pierwsze zwycięstwo każdego dnia) Kredytów: 27 047 Naprawa: Naprawiono czołg KW-2. Wydano kredytów: 3 562 (przeżyłem z około połową) Zakupiono: Amunicja w czołgu KW-2 uzupełniona. Wydano kredytów: 6 480 I pociski HE kosztują 810 a nie 1000 kredek. 8 pocisków dało 4 kile... :F Bezwarunkowo potrzebny rammer, ja korzystam jeszcze z wentylacji i lornet. Cenna uwaga to, że od przodu ciężkie czołgi 6 tier wyżej uszkodzisz na 200-300 a z boku 400-600 a od tyłu lub jak dobrze wejdzie z boku nawet za 1000 HP. Edytowane 18 Września 2012 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abaddon+ Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Potwierdzam - bany lecą teraz za wszystko tzn: jakikolwiek zakup (gift) poza stroną wota. Łatwo to sprawdzić. W moim przypadku było to tak : Lipiec zakup 2x2,5k golda na allegro 2x ban . - po tej dacie golda już nie kupowałem I po tej akcji dostaje 3 ban , za gold kupowany znacznie wczesniej ok 8 miesiecy u legalnego allegrowicza. Więc WG dało mi 2x bana słusznie , a potem przeleciało po wszystkich moich tranzakcjach do roku wstecz i te co nie poszly przez ich strone (a tak robilem 90% zakupów) a za które DOSTALI KASE każą mi zapłacić Podsumowując SelaVi WOT Edytowane 18 Września 2012 przez Abaddon+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Czyli to, o czym pisałem parę stron wcześniej ;) Może w końcu zrozumiecie mój bulwers :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja z mojej strony nigdy nic wiecej nie kupie od wargamming jedynie bede obciazal ich serwery ;) Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitokiri Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 A ja nigdy nic od niech nie kupiłem, gold i premium z eventów albo kodów z czasopism, a i tak nie gram bo czekam na fizykę:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 niezły dym: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/153761-to-sa-kpiny-kupilem-legalnie-zloto/ moim zdaniem WG straci sporo klientów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ciekawe czy za kody z gazetek też się oberwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Sprzedający FasstGold z Alledrogo poprosił mnie o screen maila o banie. Ktoś jeszcze tak ma? Całe szczęście mam Panterkę II vel palące się ladaco na drugim koncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkkam Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Potwierdzam - bany lecą teraz za wszystko tzn: jakikolwiek zakup (gift) poza stroną wota. Łatwo to sprawdzić. W moim przypadku było to tak : Lipiec zakup 2x2,5k golda na allegro 2x ban . - po tej dacie golda już nie kupowałem I po tej akcji dostaje 3 ban , za gold kupowany znacznie wczesniej ok 8 miesiecy u legalnego allegrowicza. Więc WG dało mi 2x bana słusznie , a potem przeleciało po wszystkich moich tranzakcjach do roku wstecz i te co nie poszly przez ich strone (a tak robilem 90% zakupów) a za które DOSTALI KASE każą mi zapłacić Podsumowując SelaVi WOT A jak wytłumaczysz, że temu "legalnemu allegrowiczowi" się to opłacało? Zakładam, że nie zapłaciłeś mu więcej niż cena za gold na oficjalnej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 FG już jest zablokowany na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Reseller79 dostał dziś 19 negatywów, też pewnie poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) tez dostalem blokade na konto. jednak widze ze zle policzyli gifty. na moja korzysc. do oddania mam tylko 4011g. a moglo byc jakies 17000g Edytowane 18 Września 2012 przez Sarkazm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Tylko że czytając forum wg, to oni mają taką taktykę, że każą wpłacić xxxx g, później znowu banują i każą dopłacić za kolejne xxxx g, pisząc przy tym że im się coś źle policzyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Oddasz 4k, to doliczą się reszty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) http://forum.worldof...ko-zdecydowani/ zaczyna być na prawdę śmiesznie ^^ Edytowane 18 Września 2012 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Oddasz 4k, to doliczą się reszty chca sie tak teraz bawic? ale konta z ktorego dostalem gifta nie zablokowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) ^^ nie wiem, czy chcą, czy nie , ale jak czytałem że ktoś wpłacił 5500, później kazali mu wpłacić kolejne 5500, bo czegoś się tam doliczyli :lol: Edytowane 18 Września 2012 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...