demon92 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 100 bitew w 1,5 dnia O_o Ile wy w to dziennie gracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Ps. Działa wam msi afterbuner po patch'u? Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Kill me pls, 8 gier kw-is, nabijam ok 500 800exp na przegranych i nie mogę zdjąć gwiazdki, kur... to co się dzieje to jakaś masakra. Nawet jak sam będąc na środku losowania zdejmę 5-7 czołgów to przegrywamy. Klasyka w sobotę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) U mnie działa MSI. Niema to jak zostać zmiecionym w 2 min gry Zwycięstwo! Bitwa: Bezdroża 13 października 2012 20:32:33 Czołg: T-43 Doświadczenia: 868 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 10 077 ale odbiłem sobie w następnej Zwycięstwo! Bitwa: Przełęcz 13 października 2012 22:03:39 Czołg: T-43 Doświadczenia: 1 082 Kredytów: 28 832 Osiągnięcia w walce: Snajper, Strzelec wyborowy Ale i tak dużo lepiej mi się grało KV 1S pzd Edytowane 13 Października 2012 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 Sorry za off top. Możecie podać ustawienia? Ni cholery nie mogę msi aff zmusić żeby świecił co ma, na jakich ustawieniach bym nie próbował to go nie widzę. Chole..a możemoja wersja 2.0 nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2012 (edytowane) SU-152 normalnie moja miłość Jak ja uwielbiam ściągać np. KV-1S na hita, albo jakiś inny czołg, no i jestem zaskoczony, że zarabiam bez problemu, bo z przegranej bitwy plus/minus 1k, ale z wygranej 10k na dzieńdobry. A to dopiero 80% załogi, brak rammera, wenty no i czołg nie obzczajony. Jak się nim dużej pobawię, wyszkolę załogę to może być ciekawie. Edytowane 13 Października 2012 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 100 bitew w 1,5 dnia O_o Ile wy w to dziennie gracie? To mój rekord, nie norma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 SU-152 normalnie moja miłość Jak ja uwielbiam ściągać np. KV-1S na hita, albo jakiś inny czołg, no i jestem zaskoczony, że zarabiam bez problemu, bo z przegranej bitwy plus/minus 1k, ale z wygranej 10k na dzieńdobry. A to dopiero 80% załogi, brak rammera, wenty no i czołg nie obzczajony. Jak się nim dużej pobawię, wyszkolę załogę to może być ciekawie. To żadna niespodzianka - strzelasz mało, a każde trafienie urywa mnóstwo HP. Do tego, z racji niskiego RoF, bardziej przykładasz się do strzału i masz wyższe hit ratio (przynajmniej ja to zauważam u siebie) - wyciągnięcie 80%+ nie jest specjalnie trudne. CO z tego, że to 80% z 5-6 strzałów? ;) Su-152 jest słodkie, a przy nowym MM jeszcze słodsze, aż normalnie chyba odkupię, bo ISU-152 już nie ma takich dobrych losowań (a raczej - losowania może ma, tylko przeciwnicy już z trochę innej bajki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turkina Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) m4r wczoraj tak miałem na TII, ja zrobiłem ponad 4K dmg, a team cóż kilku oddało 1 strzał przez bitwę(mój faworyt arta zrobił 400 dmg, a scoutów nie było i strzelał prawie do końca ).. Strach grać w weekend niestety. Edytowane 14 Października 2012 przez Turkina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Ja już dawno zauważyłem, że ja wygrywam co drugi dzień, np. przedwczoraj prawie wszystko przegrałem, z kolei wczoraj, wszystko wygrane - klątwa MM :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Nom, jednego dnia 70% win ratio, drugiego dnia win ratio 30% Tego 1 dnia wchodzą strzały z przyłożenia, minimalna za 0, drugiego dnia wypadasz na czołg w odleglosci 10m i nie trafiasz, wpadają strzaly za zero, dingow od cholery i kule grawitacja strasznie zakrzywia i lądują z 15m przed celem (ktory jest w odleglosci np 400m) Zastanawiająca jest ta regularność tego co obserwuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Zwycięstwo! Bitwa: Lakeville 14 października 2012 12:49:28 Czołg: Prototyp T28 Doświadczenia: 2 023 Kredytów: 48 900 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Snajper, Strzelec pancerny, Rozpruwacz, Odznaka mistrzowska:As pancerny Najlepsza jak na razie na nim :) Zwycięstwo! Bitwa: Bezdroża 14 października 2012 13:08:18 Czołg: Prototyp T28 Doświadczenia: 1 465 Kredytów: 42 544 Osiągnięcia w walce: Specjalista, Snajper Dziennie robię na nim po 40-50K exp :D tylko boki miętkie strasznie ma ;/ co do celności to na większości czołgów mam 70-80% nawet na AMX 13/90 gdzie niby nie trzeba się spinać bo jest w pyte kulek ;) to po prostu zależy od gracza Edytowane 14 Października 2012 przez Ns5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Przełączyłem się na nowy silnik graficzni i o kurde, jak to pięknie śmiga all@max (z cieniami trochę zjechałem) i przy tym wygląda bajecznie, no i stałe 60 fps. Brawo WG za optymalizację. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryndza Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Piszesz o 8.0 czy testujesz 8.1? Bo u mnie 8.0 generalnie śmiga ładnie na full detalach, tylko na 2 mapach (Autostrada i Południowe Wybrzeże) mam 10 - 15 klatek. Ciekawe czy w 8.1 to poprawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 To żadna niespodzianka - strzelasz mało, a każde trafienie urywa mnóstwo HP. Do tego, z racji niskiego RoF, bardziej przykładasz się do strzału i masz wyższe hit ratio (przynajmniej ja to zauważam u siebie) - wyciągnięcie 80%+ nie jest specjalnie trudne. CO z tego, że to 80% z 5-6 strzałów? Su-152 jest słodkie, a przy nowym MM jeszcze słodsze, aż normalnie chyba odkupię, bo ISU-152 już nie ma takich dobrych losowań (a raczej - losowania może ma, tylko przeciwnicy już z trochę innej bajki). No ja właśnie myślałem, że będzie miał słaby credit factor czy jak to się tam fachowo zwie i że za 1-2 strzały będzie śmieszna kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiisiio Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 A mi się z drugą 122 dobrze gra na Su. Może już mi się trollgun przejadł na KV-2 i dlatego ;) A może uwielbiam 122 z Su-100 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Jak trafisz na wyzsze tiery to pozalujesz tej 122 na SU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Victory! Map: Ensk 14 października 2012 19:41:00 Vehicle: T34 Exp: : 3 530 (x2) Credits: : 111 654 Achievements: : Sniper, Kamikaze fajna bitewka, najpierw skruszyłem t43, potem lorerein 80% hp, ubiłem ferda i sek potem wpadłem na lorka dobiajając jego 14hp, stąd kamikadze , doublekill Hm... inna bitewka: Victory! Map: Westfield 14 października 2012 19:51:20 Vehicle: E-50 Ausf. M Exp: : 3 266 (x2) Credits: : 78 150 Achievements: : Patrol Duty, Mastery Badge: "1st Class" patrola zrobilem 1 raz, inna sprawa że scautami nigdy nie gram...ale miałem dobrą miejscówe... 4kdmg, 3 kile...ciekawe ile cza miec na ace mastera? Edytowane 14 Października 2012 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Piszesz o 8.0 czy testujesz 8.1? Bo u mnie 8.0 generalnie śmiga ładnie na full detalach, tylko na 2 mapach (Autostrada i Południowe Wybrzeże) mam 10 - 15 klatek. Ciekawe czy w 8.1 to poprawią. 8.0, te mapy co pisałeś są zbugowane, bo coś zjada wydajność. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 VK3001 Full stock + Lakeville - jedziemy z prędkością ślimaka , a przy skrętach to prawię stoję . Widzę że będzie ostra przeprawa w drodze do Tygrysa P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 Trzecia bitwa na AMX'ie i taka niespodzianka (nabitych 9): Zwycięstwo! Bitwa: Koło podbiegunowe 15 października 2012 00:33:49 Czołg: AMX 50 100 Doświadczenia: 4 500 (x2 za 1. zwyc. każdego dnia) Kredytów: 58 069 Osiągnięcia w walce: Medal Radley'a-Waltersa, Specjalista, Strzelec wyborowy, Odznaka mistrzowska:As pancerny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 VK3001 Full stock + Lakeville - jedziemy z prędkością ślimaka , a przy skrętach to prawię stoję . Widzę że będzie ostra przeprawa w drodze do Tygrysa P . O stary, jak sobie przypomnę vk3601h na stocku (w sumie podobna konstrukcja, może jeszcze wolniejszy ) to aż mi się zachciało odinstalować tą grę. :D Wtedy pierwszy raz odblokowałem sobie kilka komponentów za złoto, bo w takim stanie nie dało się jeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Trzecia bitwa na AMX'ie i taka niespodzianka (nabitych 9): Czołg: AMX 50 100 Ja tego AMXa nie trawię. Zatrzymałem się na nim w rozwoju francuskiego drzewka i męczę go już chyba z pół roku :) Zostało jeszcze z 30k expa, ale jakoś nie mogę się zmusić. Ostatnio grając miałem wrażenie, że popsuli mu celność. Może dacie jakieś rady, jak tym grać efektywnie? Podstawową zasadę tj. "zostać z tyłu" znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 VK3001 Full stock + Lakeville - jedziemy z prędkością ślimaka , a przy skrętach to prawię stoję . Widzę że będzie ostra przeprawa w drodze do Tygrysa P . Ja nie wytrzymałem psychicznie i odblokowałem gąsienice, wieże i pierwszy silnik za free expa. Zresztą Tiger P też żeby był przydatny potrzebuje nowych gąsienic i długiej 88. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 3001P... Tia, pamiętam. Po bitwach na nim budziłem się w nocy z krzykiem :lol: Wymaksowany jest tylko odrobinę lepszy od stocka. Na szczęście po nim grałem 3001H, który przywrócił mi wiarę w serię VK300x. -=-=-==-=--=--=-- 2 bańki zbierane w pocie czoła poszły się paść po kupnie i doposażeniu jPantery i T20. Żegnaj 4502p :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Mój 3601h po @elite był bardzo zacny i miałem na nim dobre staty, nie na darmo zwą go "pocket tiger". A te wszystkie 3xxx mają identyczne działa także kwestia ogrania się nimi i znalezienia złotego środka. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Najlepsze że sprzedałem 3601@prawie Elite ( bez odkrytych następnych czołgów ) aby szybciej i taniej dojść do Tigera (P) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 3001P nie był tragiczny, ale musiał mieć gąski i topowy silnik, inaczej ruszał się jak wóz z węglem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 (edytowane) Zbierzmy może jakoś grupę i zagrajmy bo krew mnie zalewa jak gram z tymi ******* i jako jedyny w team'ie mam kille.... Co do optymalizacji to się nie zgodzę. 8.0 jest tragicznie zoptymalizowana- bardzo bardzo dużo osób w tym ja ma problem że używane jest tylko 60% gpu i nic nie da się z tym zrobić. W 7.5 mogłem grać na medium+ tekstury high, a teraz ze wszystkim na low mi klatkuje bo tak jak mówię wykorzystywane jest do 60% gpu co potwierdza wykres w mis afterburner i nie jestem z tym odosobniony. Gratis mój ulubiony obrazek: Edytowane 15 Października 2012 przez GeMtin1 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 a propo obrazka wczoraj widziałem 310eff, kolo w is3 z 8k bitew...oczywiscie wuja zrobił.... co do optymalizacji to o ile na 1 kompie da sie spoko grac z 80-100fps, minimalny widziałem 50, to na 2 trzeba grać na standardowym renderze...i klatki na medium/high są podobne jak na 1... więc wybór oczywisty.... nie wspomne przez litość jak toto lata na "złomku", czyli amd x2 3600@2,2ghz, 2gb ram i 7900gs 512mb.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...