Szawel Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Teraz z ciekawości ugryzłem francuskie HT. Jak oni biedni mieli cokolwiek wygrać, jak mieli coś co nie jeździ i ma sikawkę w miejscu armaty (B1). Ale fajnie przypomnieć sobie IV-V tier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2014 Poczekaj dojdziesz do BDR, wymaksujesz i zobaczysz jak wypada 1vs1 z radziecką technologią (kv-1). Chociaż nie przeczę że penetracja b1 to żenua, ale jego zwrotność jest świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Poczekaj dojdziesz do BDR, wymaksujesz i zobaczysz jak wypada 1vs1 z radziecką technologią (kv-1). Chociaż nie przeczę że penetracja b1 to żenua, ale jego zwrotność jest świetna. Faktycznie wydaje się spoko. Jednak pod Tygrysa, KV2 czy sporta bym nie wyjeżdżał nim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Wiadomo, że z siódemką piątka przegra, ale kv1 bdr robi jak chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Faktycznie wydaje się spoko. Jednak pod Tygrysa, KV2 czy sporta bym nie wyjeżdżał nim ;) Pancerz jest oryginalny(ta sama grubość pancerza u francuzów z przodu i z tyłu przypadek? Nie sądzę) i sytuacyjny.Pancerz potrafi wpuścić od 4t, ale jak go najdzie wena na odbijanie pestek to potrafi wyłapać za zero od kv1s (chociaż lepiej traktować to jako dar od Serba). Teraz będziesz miał gorzej ARL moim zdaniem nie jest tak przyjemy moskitiera zamiast boków, tył styropianowy. Każdy gołąb, który nasr... na twoją wieże zabiera dowódcę i celowniczego. Przód przy podjazdach pod górę potrafi odbijać ale jeśli ktoś spróbuje strzelać przez gąsienice to koniec. Działa przeżywają kryzys egzystencjalny który trwa 3,4s po tym czasie można próbować coś ustrzelić, ale do tej pory najprawdopodobniej wykryty wróg został rozstrzelany. Jeżdżę z 105 bo gdy "sporty" zobaczą strzała za 300 nie są tak skore do wyjeżdżania bokiem.Zwykłą 90 najzwyczajniej ignorują (nie mam jeszcze topowej DCA45) a wymiana w stosunku 350/240 nie jest zbyt korzystna. Więc nagraj się póki możesz BDR-em ;) @up Z tym robi jak chce to bym uważał jak kv będzie miał dzień odbijania to nawet w "szyję" nie będzie chciało wejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Czyli co, dopiero od 50 100 da się pograć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Tak. :) Ale nie myśl, że jak masz 6 pestek po 300 to od razu będziesz robił dobre wyniki, ten czołg wymaga sporo skilla i cierpliwości, ale w zamian oferuje bardzo dużo. Z tego co wiem wycofali go z ESL w kategorii 1vs1, bo nie było na niego bata, każdą VIII brał na magazynek. W sprawnych rękach robi masakrę, pooglądaj sobie na yt filmiki NewMultiShow z tego czołgu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Większość czołgów w rękach Multi'ego robi masakrę :) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Ale on ma na nim prawie 4000 bitew także trochę więcej czasu mu poświęcił niż reszcie maszyn. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Prawie rozmontowałem mysz ze złości. 3 szoty z gold ammo z Rhm BWT w pojazdy o 1-2 tiery niżej i to wszystkie w bok i WSZYSTKIE za 0!!!!!!!! z komunikatem "w dziesiątkę". Myślałem, że te absurdy się zakończyły, ale nie. Załoga 110% i max działo. Edytowane 11 Września 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Na ironie nie miałem takich niespodzianek na stockowej procy i srebrnych pestkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 złośliwy skrypt ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quo Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Prawie rozmontowałem mysz ze złości. 3 szoty z gold ammo z Rhm BWT w pojazdy o 1-2 tiery niżej i to wszystkie w bok i WSZYSTKIE za 0!!!!!!!! z komunikatem "w dziesiątkę". Myślałem, że te absurdy się zakończyły, ale nie. Załoga 110% i max działo. i oczywiscie jest to wina WoTa a nie tego ze nie znasz mechaniki i nie potrafisz przebijac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 strzały po prostu poszły za nisko i trafiły w koła jezdne, dlatego w boki za 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 i oczywiscie jest to wina WoTa a nie tego ze nie znasz mechaniki i nie potrafisz przebijac ? strzały po prostu poszły za nisko i trafiły w koła jezdne, dlatego w boki za 0 Generalnie nie siedze w kodzie tej gry, więc nie odpowiem, jednak przez całą historię zabawy na BWT (co prawda zaledwie kilkaset bitew) nie zdarzyło mi się 3x w serii nie zadać dmg. Być może poszło w koła. Nie przeczę. W bok z tej procy celuje zwykle podobnie, bo sieje dość mało celnie, więc staram się w sam środek. Taki przypadek miałem pierwszy raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) a czy przypadkiem 15cm nie ma jako goldowych HEAT-ów? i później się ludki dziwią, " ale jak, dlaczego, za zero?" BTW. na Borsuku jeździ sie na stockowym dziale... Edytowane 12 Września 2014 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Też macie lagi? Chwile po wczytaniu 1szej mapy od uruchomienia gry obraz staje. Myślałem że komp sie zawiesił ale na laptopie dokladnie ten sam objaw. Później już jest ok. Edytowane 12 Września 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Nic takiego nie zauważyłem u siebie, ani wczoraj ani dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Dziwna sprawa. Wczoraj mnie przez to zatłukli. Już miałem na strzała T44 i zawieszka. Odmuliło jak już było po. Ależ takie coś wkurza :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Zreaktywowałem się i gram od trzech dni i żadnego laga nie uświadczyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Dziwne... gdzie te czasy że WoT nie schodził z top3 w dziale? :D A teraz? Nowy patch od rana i zero komentów :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 Raczej przegrywaja :) Wot schodzi na psy, coraz gorzej się gra, mimo to że dość dobrze gram to od dobrych kilku dni moje wygrane siegaja 30-40%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Trzeba grac jeszcze lepiej ;) Nowy patch mnie troche zdolowal. Hellcat jest do [gluteus maximus]. Celownik sie rozjezdza jak na arcie :) Do przodu troszke wolniejszy, do tylu przestal jechac, wiec jak tu sie wycofac po wykryciu? Reload zwiekszony, u mnie wzroslo z 6.90 na 7.30 sec i teraz laduje wolniej niz nowy KV-85 (stary KV-1S tylko z dzialem 100mm). W Kv-85 z dzialem 122mm (reload 20sec) nikt nie jezdzi bo setka wali co 7sec i hellcata ma i tak na 2 strzaly. Nowe lighty jeszcze wszystkie nie jezdza, ale patrzac tego niemieckiego 8Tier to powinien rozjechac moja WZ-132 na luzie :) AMX1390 juz dawno rozjezdzal wiec jak teraz nie dadza buffa WZecie to juz calkiem straci racje bytu. Z plusow. Garaz mi w koncu dziala w miare szybko :D MEnu badan przelacza sie szybko i nie musze na drzewko czekac pare sekund. Do tego fajne efekty przy rozwałce czołgow. Z minusow. FPSy znowu spadły? Musialem zjechac z opcjami grafiki w dół zeby miec te 25-30 fps... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Pora na nową grafę. Na tym rupieciu cudów nie oczekuj. Z Hellcatem myślałem, że będzie gorzej. Dalej można karać. KV-85 to śmiech na sali i czołg dla rzeszy mikróbów tak jak dawniej sport. Nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. Z nowych lekkich będę ruszał linię amerykańską, ale dopiero jak free expa uzbieram na Chaffee'go. M41 Bulldog zapowiada się przyjemnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Gruby już ma wszystkie nowe czołgi hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Pierwsza irytacja. Wbijam po patchu i załapałem, że zamiast sporta jest 85. Generalnie powiewa mi to bo dawno nim nie gram, ale wyposażenie za 1,800,000 srebra to by mogli mi oddać. EDYTA: Uff, są w magazynie ;) Edytowane 26 Września 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 Nie umiem już grać... wracamy do jakichś plutków itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Jeśli pasi Ci moje 49% to można pomyśleć. Samemu na papierowym BWT mi się średnio gra. Zawsze lepiej z jakimś HT do osłony ;) Edytowane 26 Września 2014 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Prośba niech ktoś mnie dopisze do klanu PPC bo nie można wysłać zaproszenia. Co do gry to widzę że jest o wiele plynniej na tych samych ustawieniach. Edytowane 26 Września 2014 przez rrG73JH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...