vicks Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Mam monitor główny samsung 191t 1280x1024 (podłączony przez dvi) oraz tv sony kdl-32v5500 1920x1080 (podłączony przez hdmi), mam problem z odtworzeniem filmu w trybie pełnoekranowym na telewizorze, telewizor z monitorem są skonfigurowane jako rozszerzone ekrany, karta to radeon 4850. Problem jest taki że telewizor mimo że nie jest ekranem głównym jest identyfikowany jako ekran nr 1, a monitor jako ekran nr 2, allplayer odtwarza na pełnym ekranie w opcji tylko na ekranie nr 2, jak można w zmienić kolejność wyświetlaczy, szukałem w opcjach ccc i nie mogę nic znaleźć... pomóżcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 W ustawieniach ekranu zamień monitory miejscami, po prostu przeciągnij jeden, na VHP działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 Spróbuj zmienić opcję Fullscreen na monitorze nr 2 (prawoklik na oknie filmu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Przeciąganie nic nie daje, moge wtedy przestawić czy tv będzie rozszerzonym pulpitem z lewej lub z prawej strony, jednak zawsze tv pozostaje nr 1, a allplayer odtwarza na fullscreen na drugim monitorze/tv tylko gdy ten ma nr2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Opcję zaznaczoną na obrazku próbowałeś zmieniać? Ja mam nieaktywną bo mam tylko jeden monitor podłączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 tak, jest na napisane na monitorze nr 2, u mnie monitor nr 2 to lcd z komputera a nie telewizor i tu jest problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czubas Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 tak spróbuj w CCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 to jest jakas stara wersja ccc? mam wersje eng do 10.7, nie mam czegos takiego.. gdzie to znalazles dokladnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Jak masz zaznaczoną opcję Fullscreen na monitorze nr 2 to ją odznacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 gwarantuje Ci że wpadłem wcześniej na ten genialny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...