Wofek Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Jak zapuścić benchmark w Quake 3 ? - zapomniałem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 timedemo 1 i odpalasz demko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 taaaa u mnie po zainstalwoaniu patchy zniknely wszystkie dema.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 CHA w patchowanych wersjach dema w 90% procentach nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 timedemo1 demo demo 1(czy coś takiego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 timedemo 1 demo demo001 I działa na 100 % w normalnym demku,a tych zpatchowanych to nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 od jakiegoś czasu proszę, żeby mi ktoś wysłał plik z demkiem....Proszę, niech mi ktoś wyśle ten plik...patche mi wywiały wszystko!!! :? Slayer_997@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Z tymi patchami jest rzeczywiście coś nie tak. U mnie co prawda jakieś dema są, ale skin Junior Tanka przestał działać. Nie działa mi również 4 mapka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Chlopaki... gracie nalogowo w Q3 i inne tego typu gry... podajcie jakiegos linka do strony, na ktorej znajdziemy pliki z demami do q3a...... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Chlopaki, napisze raz i porzadnie. Zeby odpalic demko demo001 trzeba miec wersje poczatkowa gry q3. Chyba do wersji 1.17 dziala to demko. Potem to juz jest gorzej bo trzeba testowac demo four.dm66 a to demko odpali sie tylko i wylacznie na wersji pointelease 1.30 Pewnie macie zainstalowane 1.31 i nie bedzie chodzic i demo four nie bedzie chodzic jak i demo001. Sciagacie patcha pointrelease 1.30 ze strony q3arena.gry.wp.pl i w konsoli wpisujecie /timedemo 1 (enter) i potem demo four (enter). Jak ja Wam nie pomoglem to juz nikt nie jest w stanie bo jest wytlumaczone nawet dla .... ekhm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...