danieldz Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Prosze o jakies sugestie jakiego coolerka mam kupic do tego procka, z tym ze docelowo tez ma byc chociaz troche podkrecony, prose o wszelkiego rodzaju sugestie i zapewniam, ze szukalem tematow o coolerach ale zadnego nie bylo zwiazanego wlasnie z tym prockiem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Mam Bartona 2500+@2800+ (tyle się da samym mnożnikiem, mam zbyt słabe pamięci aby podkręcać FSB) przykrytego SPIRE FALCONROCK II. Napięcie defaultowe, temp. 40-47 stopni wg. Epoxa 8RDA+. Cisza, spokój... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Mam jeszcze pytanie co mysliscie wlasnie o tym SPIER FALCONROCK II oraz Volcano 11 i tym wynalazkiem JAMICONA http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5971&sid=1 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenit Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Baton 2500 (11x192-1.65V) +Volcano 11.Temperatura 48 stopni i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 A moze poczytasz topiki o tych qlerach ? Sa na forum. Troszke samodzielnosci prosze :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bardzo polecam volcana 7+, sam go mam i musze powiedzieć ze barton z tym wentylatorem jest the best. PRzy temp pokojowej 23 stopnie bez krecenia procka na maksymalnych obrotach jest 33 stopnie a przy minimalnych 36-37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Może VOLCANO 7+ Jest do kupienia w Biłgoraju w LCI na Kopernika (w bardzo atrakcyjnej cenie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Heh ja sie zastanawiam czy tego do 1700+ nie wsadzic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Tak wiem, ze jest w LCI (cyzby jakas autoreklama, kolegi z Bi-ja?) Ale w tym temacie chodzilo mi o to jaki bedzie najlepszy cooler do tego procka, myslac tez o tym ze bedzie ona chociaz w malym stopniu podkrecany (w malym - na tyle na ile pozwoli wlasnie cooler i etc.) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 A nie myslales nad Aero 7 ? http://www.sirius.pl/news.php?id=1908 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Snake 3 posty wyzej wlasnie mowili o aero 7 :D ps. Jak sie zastanowic to Coolermasterki aero 7+,HHC-002 (bardzo glosny brak regulacji obrotow),X dream V81 ( na maxa tez niezla suszarka), no i volcany ThermalTake. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NPA Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Polecam to co mam czyli V11 temp przy 3000 obr. nie przekracza nigdy 40C halas przy takich obrotach jest znosny, jak odkrece proca to i na minimalnych obrotach filmik mozna zobaczyc i muzyki posluchac, max obroty to dla koneserow tylko;) ale wydajnosc ma wtedy naprawde zajefajna. Ten jamicon to porazka, wydajnosc srednia a HALAS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Tak wiem, ze jest w LCI (cyzby jakas autoreklama, kolegi z Bi-ja?) Ale w tym temacie chodzilo mi o to jaki bedzie najlepszy cooler do tego procka, myslac tez o tym ze bedzie ona chociaz w malym stopniu podkrecany (w malym - na tyle na ile pozwoli wlasnie cooler i etc.) Pozdrawiam Chodzi mi tylko o to że, coolerek jest bardzo wydajny http://www.tomshardware.pl/cpu/20030113/ http://www.cooling.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapkama Opublikowano 26 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2003 Ja mam tego samego procka :D ( Barton 2500+ ) i używam Aero 7 lite + Cu. Radiator ma wykonany z miedzi poza tym masz do niego regulacje potencjometrem. Jak na razie mam na nim temp. w granicach 29-30 stopni. Moim zdaniem jest godny polecenia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...