bAterion Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zastanawiam się nad kupnem obudowy ModeCom Feel V, ale nie wiem jaką zasiłke ma w środku (feel'a 300W ??)- rewelacyjnie cichy i niezawodny zasilacz ATX o nominalnej mocy 300W (piszą na siriusie.pl) Wiele osób jązachwala na forum; ktoś tez napisał ze w srodku mozna znalezc HuntKey'a ???(a tego bym nie chciał bo podobno halasują) mam juz metlik w glowie myslałem tez nad samym zasilaczem ModeCom 450P 350W jesli w Feelu V jest jakis badziew... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 dobra wiem juz ze na pewno jest zasiłka hunta zmienilbym ją jednak na cos cichszego, moze ModeCom 450P 350W ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a edit w poprzednim poscie nie działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 pewnie dziala ale raczkuje dopiero sorx wiec zmienic hunta 300W jaki jest na tamtym pokladzie na ModeCom 450P 350W, czy nie bo słyszałem duzo dobrych opinii na tema jednego i drugiego, ale i troche narzekań na hałas ze strony HKey'a moze ich uzytkownicy cos by powiedzieli? wiem, zaraz usłysze bierz Chiefteca czy Enlight'a ale ta kasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...