ero1884 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Witam tak jak w temacie chciałem dokupić do tego laptopa ram (jest 1gb chciałbym 2) wiem że ma wsadzone aktualnie 2x512mb. Czy polecalibyście jakieś sprawdzone firmy a najlepiej od razu prosiłbym o linki bo nie wiem jaki rodzaj ram-u wchodzi do niego a i jeszcze jedno czy mógłbym wsadzić do niego tylko 2gb czy musze 2x1gb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Nie radzę się pchać na minę i kupować tego laptopa. Ten model ma wadę fabryczną na układzie nvidii, to że padnie to tylko kwestia czasu. Nie kupuj nic z nvidią 7xxx/8xxx i wczesnymi wersjami 9xxx. wracając do tematu, 2 GB w jednej kości jak najbardziej wsadzić można. Każda kość sodimm 667mhz-800mhz będzie pasować. Edytowane 14 Listopada 2010 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Potrzebujesz DDR2 SO-DIMM. Mozesz dac jedna kosc 2GB 667MHz CL5 taka: Techplanet.pl - Goodram SO-DIMM DDR2 2GB PC667 CL5 - sklep internetowy, najniższa cena!!! lub 800MHz CL5 Techplanet.pl - Goodram SO-DIMM DDR2 2GB PC800 CL5 - sklep internetowy, najniższa cena!!! Chyba ze znajdziesz sobie taniej uzywana na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero1884 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) Pix3l ale ja tego lapka w domu mam już ponad 1,5 roku i wszystko z nim dobrze tylko użytkowałem innego, teraz kupiłem sobie Toshibe ale nie spasował mi to wymieniłem sie za tego hp, do grania nie jest mi on potrzebny bo mam komp. i konsole, tylko żeby wieczorem sobie go na kolana dać i internet przeglądać :) a co do tych 2 linków to między tymi kościami jest 2 zł różnicy więc którą lepiej wybrać ? Edytowane 14 Listopada 2010 przez ero1884 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 Pardon, tak to jest jak sie odpowiada na post, kiedy jeszcze człowiekowi szumi w głowie po sobocie :) A pamięć, nawet jak kupisz 800mhz, i tak będzie działać na 667mhz, bo ustawi się 1:1 z magistralą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ero1884 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2010 hehe o sobotach można dużo mówić :D dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...