Mariooooo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) Źle zrozumiałeś Andrew, chodziło mi o przedział cenowy/wielkość znajdziesz lepszy monitor 24 cale do 700 zł?? Przewineło mi się coś jak audigy SB, xfi 5.1. Do tego Słuchawki PLANTRONICS GameCom 367, jakieś gloścniki 2.1 Creative? Cóż ja nie widziałem różnicy. Edytowane 16 Listopada 2010 przez Mariooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie, ponieważ do 700zł praktycznie nic innego nie ma. Gdybyś miał lepsze słuchawki to różnice byś usłyszał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 To sie nie dziw że nie szlyszaleś roznicy , na moich głośnikach juz slychać różnice miedzy zintegrowana dzwiekowka a zwyklym sound blasterem live . A gdy mialem xonara dx roznica byla naprawde spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greenhorn81 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 dobra podsumowując *intel Xeon x3440 + Scythe Mugen 2 {zalmana nie bede brac, bo z tego co widze wielkiej roznicy w cenie nie ma, a mugen na pewno jest cichszy} *Gigabyte GA-P55A-UD3 lub DFI P55-T3eH9 (ale chyba pozwole sie namowic na DFI) *good ram 1333MhZ cl9 2x2GB *samsung F3 1TB *asus xonar DX *gigabyte radeon 6850 1GB *zasilacz seasonic M12 620W lub corsair HX 620W *buda fractal r3 lub jak zabraknie kasy to hm...? antec 300 ? tansze mnie nie interesuja bo niestety jestem decybelowrazliwcem a buda stoi na biurku bede kombinowac aby w 3,5-3,6tys sie zmiescic;) jak zostanie złociszy to albo wiecej ramu (2x4GB) lub zatrzymam na lepszy monitor, ale juz skoro ktos wspomina o czyms lepszym niz IPS to niby co? jakies propozycje na monitor nie wieksza przekatna niz 22" i max do 1400zl (bo w ostatecznosci moze tyle bylbym w stanie uzbierac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 np. P221W Zapytaj tutaj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 zalman ma lepsza paste i bierz te 2x4gb :P albo 4x2 ale to malo oplacalne chyba.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...