Skocz do zawartości
greenhorn81

Xeon czy Phenom II x6

Rekomendowane odpowiedzi

Źle zrozumiałeś Andrew, chodziło mi o przedział cenowy/wielkość znajdziesz lepszy monitor 24 cale do 700 zł??

Przewineło mi się coś jak audigy SB, xfi 5.1. Do tego Słuchawki PLANTRONICS GameCom 367, jakieś gloścniki 2.1 Creative? Cóż ja nie widziałem różnicy.

Edytowane przez Mariooooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra podsumowując

*intel Xeon x3440 + Scythe Mugen 2 {zalmana nie bede brac, bo z tego co widze wielkiej roznicy w cenie nie ma, a mugen na pewno jest cichszy}

*Gigabyte GA-P55A-UD3 lub DFI P55-T3eH9 (ale chyba pozwole sie namowic na DFI)

*good ram 1333MhZ cl9 2x2GB

*samsung F3 1TB

*asus xonar DX

*gigabyte radeon 6850 1GB

*zasilacz seasonic M12 620W lub corsair HX 620W

*buda fractal r3 lub jak zabraknie kasy to hm...? antec 300 ? tansze mnie nie interesuja bo niestety jestem decybelowrazliwcem a buda stoi na biurku

bede kombinowac aby w 3,5-3,6tys sie zmiescic;)

jak zostanie złociszy to albo wiecej ramu (2x4GB) lub zatrzymam na lepszy monitor, ale juz skoro ktos wspomina o czyms lepszym niz IPS to niby co? jakies propozycje na monitor nie wieksza przekatna niz 22" i max do 1400zl (bo w ostatecznosci moze tyle bylbym w stanie uzbierac)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi