cinkovsky Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mam starą płytę główną (bios bez obsługi LBA) i dysk twardy 20 GB. co zrobić by pod WIN98 :!: była widziana cała pojemność dysku, a nie tylko 8 GB :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mam starą płytę główną (bios bez obsługi LBA) i dysk twardy 20 GB. co zrobić by pod WIN98 :!: była widziana cała pojemność dysku, a nie tylko 8 GB :?: Spróbuj zmienić BIOS (a ten to raczej LBA obsługuje ;-) LBA był problemem dla dysków powyżej bodajże 0,5GB). Spróbuj z programem Ontrack Disk Manager. A najprosciej wymień płytę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 mam starą płytę główną (bios bez obsługi LBA) i dysk twardy 20 GB. co zrobić by pod WIN98 :!: była widziana cała pojemność dysku, a nie tylko 8 GB :?: Zalezy jaka masz plyte na jakim chipsecie, mi na tx dla Pentium Mmx dzialal dysk 10gb i 20 gb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...