effect Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam, firma zaproponowała mi wyrównanie urlopu kupując dla mnie wybrany sprzęt (jedna z tych ofert nie do odrzucenia). Do dyspozycji mam ok. 3 000; zastanawiam się co kupić, aby w miarę szybko i bez problemu sprzedać. W grę wchodzą urządzenia typu laptop, smartfon, etc. Byłbym wdzięczny za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 O smartfonie zapomnij , stracisz. Kupią po detalu a puścisz na alledrogo za dużo mniej. Moim zdaniem jakiegoś lapka : Asus ,Della czy Sony. Tylko jak kupisz a będziesz chciał go pogonić to nie odpalaj go ,wtedy dużo nie stracisz jak system nie będzie odpalony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 ja bym wziął 2 razy ipada bo natańszy kosztuje 500 dolców a dolar po 2,8937. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
effect Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2010 Kukłem ipady i coś kiepsko schodzą na allegro; chyba faktycznie pomyślę o lapku, tylko trzeba wyszukać jakiś chwytliwy model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...