Skocz do zawartości
Gerwaz

Kasa i gwarancja.

Rekomendowane odpowiedzi

Padla mi nagrywarka LITEON LTR-48246S. Chce ja oddac na gwarancji.

Pytanko czy w sklepie po daniu mi nowej (takiej samej) nagrywarki zwroca mi roznice ceny ?(teraz ta sama nagrywarka jest znacznie tansza)

Z gory dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kazdy dwa dni przed koncem gwarancji psulby sprzet i lecial do sklepu zeby wymienili na nowy i zwrocili roznice w cenie LOL. To nie dziala tak :) Jak cos mialoby 3 lata gwarancji to dopiero by bylo. Wszyscy handlarze by splajtowali LOL

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwracanie kasy po tym jak ci wymienili sprzet?? Przeciez to normalny LOL.

Twoje rozumowanie jest bledne. Jak zmieniasz na lepszy sprzet to jak by sprzedajesz im ta nagrywarke i kupujesz lepsza i musisz doliczyc tylko roznice cen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasy ci nie zwrucą ale gwarancje masz od nowa (jeśli dają ci nowy sprzęt) czyli np. masz od nowa 2 lata gwarancji :) Często są z tym problemy. Ale wedle prawa masz to zapewnione więc jak byś miał problemy to mozesz ich trochę postraszyć , a jakby co to zadzwoń do biura obrony praw konsumenta oni wszystko załatwią :twisted:

PMIĘTAJ nigy nie mogąci dać sprzętu starszego zawsze przy wymianie musisz dostać ten sam lub nowszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra i ja mam pytanko jak dam mobo na gwarancji do serwisu i wiem że na bank jest uszkodzona to czy oddadzą mi nową czy mogę zarządać zwrotu kasy ???

Kase Ci zwrócą jak dana częśćzepsuje się 3 razy i 3 razy bedzie w serwisie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra i ja mam pytanko jak dam mobo na gwarancji do serwisu i wiem że na bank jest uszkodzona to czy oddadzą mi nową czy mogę zarządać zwrotu kasy ???

Znajomosc nowych przepisow sie klania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kase ci zwracają tylko wtedy gdy trzy razy będziesz rekalmował sprzęt i nie będą mieli sprzętu z tej samej lub nowszej serii (ale na to bym nie liczył - poprostu dadzą ci nowy sprzęt)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, co prawda teraz juz mam po ptokach. Ale kupilem prawie rok temu barraqude i wtedy miala 3 lata gwarancji. W lutym mi padla, wymienili mi na nowa, ale ze hurtowia daje teraz juz tylko 1 rok gwarancji (fatyzcnei wtedy barraqi dostawaly tylko rok) to teraz zamiast 3 lat jak mialem w sierpniu 2002. Mam rok od lutego BR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra, co prawda teraz juz mam po ptokach. Ale kupilem prawie rok temu barraqude i wtedy miala 3 lata gwarancji. W lutym mi padla, wymienili mi na nowa, ale ze hurtowia daje teraz juz tylko 1 rok gwarancji (fatyzcnei wtedy barraqi dostawaly tylko rok) to teraz zamiast 3 lat jak mialem w sierpniu 2002. Mam rok od lutego BR.

też mam taką sytuację jak ty, ale co mnie obchodzi, że teraz daja rok na dysk skoro kupiłem dysk z 3 letnią gwarancją (miałem wybór, wolałem dopłacić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 3 lata gwarancji) zapłaciłem za dysk z trzy letnią gwarancją więc skoro wymieniają mi dysk na nowy o nadal mam mieć trzy lata gwarancji :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...