Gość marantz5003 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 witam. problem jest taki że nie mam płyt do tego laptopa za sterownikami i nie mogę znaleźć na stronie producenta tego modelu laptopa. jest na to jakiś program? który automatycznie ściągnie brakujące sterowniki pod windows 7? zainstalowałem tylko sterownik graficzny. proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=en&cc=us&dlc=en&sw_lang=&product=1842155 Sterowniki pod Viste powinny dzialac pod 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2010 Temat przerabiałem w tamtym tygodniu. Aby działało, trzeba uruchomić instalator w trybie zgodności z Vista SP2. W przeciwnym wypadku wywala błąd, że sterownik nie jest przeznaczony do tego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 tak zgadza się. próbowałem zainstalować system windows xp sp2 ale wyskakuje błąd że nie wykryto dysku. jakieś pomysły? dzwoniałem do sklepu to facet doradził mi żeby zmnienić w biose opcje ahci. co to pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 dzwoniałem do sklepu to facet doradził mi żeby zmnienić w biose opcje ahci. co to pomoże?To, że instalator wykryje dysk. Pytanie tylko czy taka opcja będzie w BIOSie. Jeśli nie, to musisz zintegrować sterowniki z płytą - nLite - poprawiamy okienka | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) rozumiem że jeśli wyłączę ahci w biosie to system zainstaluje się normalnie? mam jeszcze takie pytanie do was jak nie bedzie takiej opcji w biosie to mógłby ktoś z was pomóc mi znaleźć te sterowniki achi dla windows xp? laptop to hp pawilion dv6000. a jak zintegrować to z systemem to dowiem się z instrukcji.. Edytowane 22 Listopada 2010 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 co mam dokładnie znaleźć na stronie producenta? ahci driver czy sata and raid driver? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Na stronie HP jest pelno takich tematow: Business support forums - WIN XP INSTALLATION FOR HP PAVILION DV6000 LAPTOP lub: Business support forums - DV6000 Downgrade from Vista To Xp Sterowniki: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3357377&prodNameId=3357378&swEnvOID=1093&swLang=8&mode=2&taskId=135&swItem=ob-51454-1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) nvm Edytowane 22 Listopada 2010 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 próbowałem zainstalować system windows xp sp2 ale wyskakuje błąd że nie wykryto dysku. jakieś pomysły? dzwoniałem do sklepu to facet doradził mi żeby zmnienić w biose opcje ahci. co to pomoże? Przyklejony temat + GOOOOOOGLE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 mała poprawka model dokładnie to hp dv6960ew adv6000 to seria.. sterowniki pod windows 7 działają już w trybie zgodności z windows vista sp2. dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...