Skocz do zawartości
Gość marantz5003

hp pawilion dv6000

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marantz5003

witam. problem jest taki że nie mam płyt do tego laptopa za sterownikami i nie mogę znaleźć na stronie producenta tego modelu laptopa. jest na to jakiś program? który automatycznie ściągnie brakujące sterowniki pod windows 7? zainstalowałem tylko sterownik graficzny. proszę o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

tak zgadza się. próbowałem zainstalować system windows xp sp2 ale wyskakuje błąd że nie wykryto dysku. jakieś pomysły? dzwoniałem do sklepu to facet doradził mi żeby zmnienić w biose opcje ahci. co to pomoże?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzwoniałem do sklepu to facet doradził mi żeby zmnienić w biose opcje ahci. co to pomoże?

To, że instalator wykryje dysk. Pytanie tylko czy taka opcja będzie w BIOSie. Jeśli nie, to musisz zintegrować sterowniki z płytą - nLite - poprawiamy okienka | PurePC.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

rozumiem że jeśli wyłączę ahci w biosie to system zainstaluje się normalnie?

mam jeszcze takie pytanie do was jak nie bedzie takiej opcji w biosie to mógłby ktoś z was pomóc mi znaleźć te sterowniki achi dla windows xp? laptop to hp pawilion dv6000. a jak zintegrować to z systemem to dowiem się z instrukcji..

Edytowane przez marantz5003

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marantz5003

mała poprawka model dokładnie to hp dv6960ew adv6000 to seria.. sterowniki pod windows 7 działają już w trybie zgodności z windows vista sp2. dziękuje za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi