misieeq Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam wszystkich. Muszę zainstalować na netbooku bez żadnego systemu Windows XP z pendrive'a i dysponuję "tylko" laptopem z Windows 7 i potrzebne mi są 3 pliki systemowe XP-ka, mianowicie: boot.ini ntdetect.com ntldr Jako, że nie mam skąd ich wziąć, a potrzeba jest pilna, proszę Was o pomoc. Może ktoś je up'nać na jakiś serwer i podać link tutaj czy na PW? To bardzo pilna sprawa więc szybkie odpowiedzi mile widziane ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Ściągnij xpquick.zip i voila, chyba że masz XP z jakimś SP, to może nie pójść bo to najstarsza wersja... Edytowane 17 Listopada 2010 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Proszę bardzo, Windows XP z SP3 + wszystkie najnowsze aktulalizacje: http://dl.dropbox.com/u/1700965/pliki.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieeq Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2010 Dzięki wielkie KoVol! ;) Mam nadzieję, że zadziała z SP2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...