Skocz do zawartości
GuC!o^

ŚMIESZNA SPRAWA :D

Rekomendowane odpowiedzi

siema !! ostanio zainstalowałem OMEGI najnowsze z Hacked Driver i od tej pory przy włączaniu i restarcie kompa mam całkowicie ciemny obraz... tzn.monitor sam sie wyłącza i włącza sie dopiero przy logowaniu do windowsa !! śmieszna sprawa ale troche krempująca !! aha po odinstalowaniu tak samo...

teraz mam normalne catalysty 3.4 ale problem pozostaje.... CO ROBIĆ ?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam ten sam problem pod Windowsem Xp (Na wszystkich sterach oprócz jakichś archaicznych) a czasem i pod Me (na catal. 3.4). Winda się ładuje i... czarno.

Już pół roku temu sie o to pytałem, ale nikt nie wiedział. Każdy coś bredził o AGPx4 i o innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>łach.

Ten problem spowodował, że muszę używać WindowsaMe! Co za bezsens!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha TDI !! twoim zdaniem jak mam zrobić formata skoro monitor jest wyłączony do momentu okna logowania windowsa !! :D:D:D :lol:  :lol: ale dzięki za chęci  :wink:

A w czym problem?Zapuszczas dysk startowy od wina 98 i robisz formata :) .Ewentualnie jak masz wina xp to robisz rozruch z CD i też formata :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nie nie!! 8)  karta jest wporządku...  :wink:  jestem pewnien że to sterowniki... bo ja wgrałem OMEGI z HACKED DRIVER!! czyli one mieszają w BIOSie !!! :evil: i to na pewno dlatego !!  :wink:

eee sory.. ale jak sterowniki moga mieszac w biosie?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sama stery nie mogą ale może się dokonywać flash biosu z poziomu windy ale to bardzej s-f niż realny pomysł. POST'a Biosu też nie widać ? a pozatym zawsze możesz bios w karcie zmienić żeby mieć pewność. A jeśli widać bios to znaczy że stery wyłanczają bootscr czy tak się to jakoś nazywa plansze startową windy włączyć to można spowrotem w msconfig.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi