GuC!o^ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 siema !! ostanio zainstalowałem OMEGI najnowsze z Hacked Driver i od tej pory przy włączaniu i restarcie kompa mam całkowicie ciemny obraz... tzn.monitor sam sie wyłącza i włącza sie dopiero przy logowaniu do windowsa !! śmieszna sprawa ale troche krempująca !! aha po odinstalowaniu tak samo... teraz mam normalne catalysty 3.4 ale problem pozostaje.... CO ROBIĆ ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 qrwa ty masz same dziwne problemy, nie wiem zrob formata C i instalnij sprawdzone wczesniej u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja mam tak samo od poczatku na Catalystach 3.4 i tey nie wiem jak sie tego pozbyc...Stery byly instalowane na swierzy system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 TDI !! nie ma to jak pomoc !! napisałem żeby ktoś pomógł a nie pisał co myśli o mnie !!!! :evil: o co do moich dziwnych problemów to zauważ że problem jest jeden !! sterowniki OMEGI !! więc daruj se te swoje spostrzeżenia :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja mam ten sam problem pod Windowsem Xp (Na wszystkich sterach oprócz jakichś archaicznych) a czasem i pod Me (na catal. 3.4). Winda się ładuje i... czarno. Już pół roku temu sie o to pytałem, ale nikt nie wiedział. Każdy coś bredził o AGPx4 i o innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>łach. Ten problem spowodował, że muszę używać WindowsaMe! Co za bezsens! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 aha TDI !! twoim zdaniem jak mam zrobić formata skoro monitor jest wyłączony do momentu okna logowania windowsa !! :D:D:D :lol: :lol: ale dzięki za chęci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dziwne, tryb a'la DOS KAŻDA karta powinna wyświetlić! Wymień ją w sklepie. To jest coś nie tak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nie nie nie!! 8) karta jest wporządku... :wink: jestem pewnien że to sterowniki... bo ja wgrałem OMEGI z HACKED DRIVER!! czyli one mieszają w BIOSie !!! :evil: i to na pewno dlatego !! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dziwne ze na Catalystach 3.2 i 3.4 mam tak samo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 aha TDI !! twoim zdaniem jak mam zrobić formata skoro monitor jest wyłączony do momentu okna logowania windowsa !! :D:D:D :lol: :lol: ale dzięki za chęci :wink: A w czym problem?Zapuszczas dysk startowy od wina 98 i robisz formata :) .Ewentualnie jak masz wina xp to robisz rozruch z CD i też formata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 nie nie nie!! 8) karta jest wporządku... :wink: jestem pewnien że to sterowniki... bo ja wgrałem OMEGI z HACKED DRIVER!! czyli one mieszają w BIOSie !!! :evil: i to na pewno dlatego !! :wink: eee sory.. ale jak sterowniki moga mieszac w biosie?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 sama stery nie mogą ale może się dokonywać flash biosu z poziomu windy ale to bardzej s-f niż realny pomysł. POST'a Biosu też nie widać ? a pozatym zawsze możesz bios w karcie zmienić żeby mieć pewność. A jeśli widać bios to znaczy że stery wyłanczają bootscr czy tak się to jakoś nazywa plansze startową windy włączyć to można spowrotem w msconfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...