Hajmon3 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 jezu na 400 m 1.08 min jak spierdzielilem. Moze ktos powie jak sobie radzic ze zeczeniem. Bo ja zawsze napierdalam sprintem na poczatku i przez 1/3 toru jestem pierwszy a pozniej mnie wyprzedzaja bo zwalniam jak palaoddech ;] no ale wlasnie czy mam oddychac szybko wolno czy srednio? Oddechem nic w takiej sytuacji nie zdziałasz. Po pierwsze jak jesteś słaby z biegania, a jesteś :P Na każdy bieg musisz mieć strategie. Czyli pół kółka spokojniej, a reszte dopiero szybciej. Bo jak nie masz kondycji, to szybki start tylko Cię wykończy :P Powodzenia. Z oddechem to niby glęboko i równo. Jednak jak biegniesz to oddychasz jak tylko się da. Bo łatwo jest powiedzieć, oddychaj tak, czy tak. Inaczej sprawa wygląda już podczas samego biegu :twisted: tzn. wiesz taki kiepski nie jestem :D na poczatku roku bieg na 1600 bylem pierwszy nie pamietam dokladnie czasu. Druga osoba byla o polowe okrazenia za mna :wink: a pozostali o polowe okrazenia za 2 osoba ale ostatnio cos do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sie stalem Palisz ? :oops: Może za dużo stresu ? palic to nie pic tez nie cpac tez nie ale co do stresu to troche mam bylem dzis wkurzony na maxa ale czy to moze byc powod? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nie jestem pewien, ale wydaje mi sie, ze w programie nauczania WF-u w liceum ogolnoksztalcacym jest bieganie na czas :P A u mnie w tym roku (szkolnym) nie bylo czegos takiego ani razu :P W sumie to nie tak zle, da sie przezyc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 jezu na 400 m 1.08 min jak spierdzielilem. Moze ktos powie jak sobie radzic ze zeczeniem. Bo ja zawsze napierdalam sprintem na poczatku i przez 1/3 toru jestem pierwszy a pozniej mnie wyprzedzaja bo zwalniam jak palaoddech ;] no ale wlasnie czy mam oddychac szybko wolno czy srednio? Oddechem nic w takiej sytuacji nie zdziałasz. Po pierwsze jak jesteś słaby z biegania, a jesteś :P Na każdy bieg musisz mieć strategie. Czyli pół kółka spokojniej, a reszte dopiero szybciej. Bo jak nie masz kondycji, to szybki start tylko Cię wykończy :P Powodzenia. Z oddechem to niby glęboko i równo. Jednak jak biegniesz to oddychasz jak tylko się da. Bo łatwo jest powiedzieć, oddychaj tak, czy tak. Inaczej sprawa wygląda już podczas samego biegu :twisted: tzn. wiesz taki kiepski nie jestem :D na poczatku roku bieg na 1600 bylem pierwszy nie pamietam dokladnie czasu. Druga osoba byla o polowe okrazenia za mna :wink: a pozostali o polowe okrazenia za 2 osoba ale ostatnio cos do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sie stalem Palisz ? :oops: Może za dużo stresu ? palic to nie pic tez nie cpac tez nie ale co do stresu to troche mam bylem dzis wkurzony na maxa ale czy to moze byc powod? Wszystko jest ważne. Nie wyśpisz się i masz gorszy czas... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 A dzisiaj sobie rzucałem kulą 7, lub 9 kg. Wynik kiepski, bo 8 metrów.a ja tydzine temu rzucalem pilka lekarska 3 kg zza glowy dwiema rekami nogi w rozkroku i nie mozna bylo sie ruszyc nogami :P 9,20 m starczylo akurat na 4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 60M - 7.78 8) 600M - 2:14 :lol: 8O Slaba kondycja :D Goracy dzien, zly dzien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 jezu na 400 m 1.08 min jak spierdzielilem. Moze ktos powie jak sobie radzic ze zeczeniem. Bo ja zawsze napierdalam sprintem na poczatku i przez 1/3 toru jestem pierwszy a pozniej mnie wyprzedzaja bo zwalniam jak palaoddech ;] no ale wlasnie czy mam oddychac szybko wolno czy srednio? Oddechem nic w takiej sytuacji nie zdziałasz. Po pierwsze jak jesteś słaby z biegania, a jesteś :P Na każdy bieg musisz mieć strategie. Czyli pół kółka spokojniej, a reszte dopiero szybciej. Bo jak nie masz kondycji, to szybki start tylko Cię wykończy :P Powodzenia. Z oddechem to niby glęboko i równo. Jednak jak biegniesz to oddychasz jak tylko się da. Bo łatwo jest powiedzieć, oddychaj tak, czy tak. Inaczej sprawa wygląda już podczas samego biegu :twisted: tzn. wiesz taki kiepski nie jestem :D na poczatku roku bieg na 1600 bylem pierwszy nie pamietam dokladnie czasu. Druga osoba byla o polowe okrazenia za mna :wink: a pozostali o polowe okrazenia za 2 osoba ale ostatnio cos do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> sie stalem Palisz ? :oops: Może za dużo stresu ? palic to nie pic tez nie cpac tez nie ale co do stresu to troche mam bylem dzis wkurzony na maxa ale czy to moze byc powod? Wszystko jest ważne. Nie wyśpisz się i masz gorszy czas... :wink: jutro poprawiam albo ponizej minuty albo nic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 1000 m - 5:12 Mój życiowy rekord :] 60 m - 8:02 Niedawno biegałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ehh ostatni wynik jaki pamietam to jak biegalem na 800 w liceum jakies 3 lat temu - 2,15 teraz moze byc juz tylko gorzej choc duzo jezdze na rowerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 60m - 7,34 s 100m - 10,52s 1000m - 3,27s eh masz przepis na dobry czas na 60 bo za 2 dni bede zaliczal i chce 6 dostac 1.wysokie unoszenie nóg z tyłu (najlepiej do pośladków 2.(mi pomaga) oddychanie przez nos 3.schyl sie trochę podczas biegu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 60m-7.9s 100m-13.2s 1000m-siakies 3m30s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 ... Nie no za avatara nalezy sie temu panu some alazhay and chrystal :!: Bad Boy KILLA :!: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dzisiaj bieglem na 100 m Czas 12.04 s Mysle ze nie jest zle, napewno lepiej niz ostatnio :) OT: deczklav - o co chodzi z alazhay and chrystal???? Bo nie kumam za bardzo. W ogole dzisiaj z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jestem... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 No to ja też napisze swoje życiówki :D (Junior) 60m - 7,45 sek 100m - 11.54 sek. (wczoraj) :) trenuję sprinty, i powyższe czasy są oficjalne, mierzone na fotokomórce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Dzisiaj bieglem na 100 m Czas 12.04 s Mysle ze nie jest zle, napewno lepiej niz ostatnio :) OT: deczklav - o co chodzi z alazhay and chrystal???? Bo nie kumam za bardzo. W ogole dzisiaj z<span style="color:red;">[ciach!]</span>y jestem... Pozdro Zapodaj Thug Passion z All Eyez On Me - pierwsze 2 zdania 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 No to ja też napisze swoje życiówki :D (Junior) 60m - 7,45 sek 100m - 11.54 sek. (wczoraj) :) trenuję sprinty, i powyższe czasy są oficjalne, mierzone na fotokomórce. Nieźle, nieźle. Lepiej trenować niż ćpać 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Nieźle, nieźle. Lepiej trenować niż ćpać 8) hehe, dzięki. Ale mnie cholera bierze jak w Sobote mam zawody i w Piątek można by sie czegoś napić. :? a tu trzeba tylko na soczek wyjść :D cóz, byle do wakacjii.........:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 60m - 7,34 s 100m - 10,52s 1000m - 3,27s troche dziwne, skoro na 100m biegasz 10,52 - a to jest ZAJE.BISTY :) czasto na 60 na luzach powinieneś biegać conajmniej troszke ponad 7 sek. albo nawet mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 60m - 7,34 s 100m - 10,52s 1000m - 3,27s troche dziwne, skoro na 100m biegasz 10,52 - a to jest ZAJE.BISTY :) czasto na 60 na luzach powinieneś biegać conajmniej troszke ponad 7 sek. albo nawet mniej Dokładnie 8) W przyszłym tygodniu postaram się pomierzyć czasy. Licze na 11-11.50 na 100 i 7.5 na 60 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 na 60metrow - 8.1sek :P a na 1000 zawsze pale mam :D albo 2 bo nie chce mi sie no i te fajki oraz trafka robia swoje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ja byłem biegaczem ale teraz juz mi sie nie chce a moje życiówki to 60 m 7 36 1000 2 56 test coperra 3500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a ja mam na 60 m 8,5 s :D dostałem 6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 a ja mam na 60 m 8,5 s :D dostałem 6 :) ja na 60m mam 8.1 s i mam 5 :P nie ma to jak sprawiedliwosc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 60m - 8,09 - to było w maju 2002 1000m - padaczka !! -3,53 - hehehe Ale prawdziwe wyniki to mam na siłowni hehe: prszysiad - 150kg - więcej niedam rady przy 155 "spadam" klata - 67,5kg - słaba lewa ogól,nie słabe mam ręce martwy ciuąg - 140kg szczególnie przysiad jest interesujący - aha mam 17 lat - I liceum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Ale prawdziwe wyniki to mam na siłowni hehe: prszysiad - 150kg - więcej niedam rady przy 155 "spadam" klata - 67,5kg - słaba lewa ogól,nie słabe mam ręce martwy ciuąg - 140kg szczególnie przysiad jest interesujący - aha mam 17 lat - I liceum. no, pasuje do tematu :)))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 a ja mam na 60 m 8,5 s :D dostałem 6 :) ja na 60m mam 8.1 s i mam 5 :P nie ma to jak sprawiedliwosc :]a ile masz latek chłopczyku?? :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja nie trenuji mam: 60m - 8.04 s 300m - 46.54s 1000m - 3m24s dodam jeszcze ze te boisko w szkole to piach trawa i korzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 Ja nie trenuji mam: 60m - 8.04 s 300m - 46.54s 1000m - 3m24s dodam jeszcze ze te boisko w szkole to piach trawa i korzenie a jaki wiek :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 na 60metrow - 8.1sek :P a na 1000 zawsze pale mam :D albo 2 bo nie chce mi sie no i te fajki oraz trafka robia swoje :P Kobus, jak za dużo trawki to nie rób za ogrodnika tylko idź na odczulanie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...