Kamil>>> Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No właśnie. Jka zapisać taką stronę w php np. tę stronę forum? Jak biore Plik zapisz to się nie zapisuje :cry: Czasami sa ciekawe topic-i które warto zachowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Ja przed chwilą zapisałem tą stronę forum i sie cała zapisała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No ale zapis się pokazuje Czały czas zero i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 W jaki sposób to zapisujesz bo ja Z plik>> Zapisz jako. I się zapisuje wszystko łącznie z grafiką. Postęp zapisywania wyświetla i po chwili już jest wszystko na hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgadza się. PLIK>zapisz jako. I postęp stoi na 0%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 No nie wiem czemu tak masz u mnie przez kilka sekund stoi na 0% i po chwili zapisuje wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No właśnie. Jka zapisać taką stronę w php np. tę stronę forum? pliku php nie zapiszesz na dysk, bo jest on wykonywalny po stronie serwera, jedyne co mozesz zapisac to html z wykonanym juz skryptem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 To jest mało istotne czy to bedzie php czy skrypt. Nie zapisuję się i koniec. Nie napisałem co to za browser.: IE6.0 + SP1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Co prawda ja też mam IE6 SP1 i zapisuje ale spróbuj może jakąś inną przeglądarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...