Wormsek Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam. Ostatnio kolega podrzucił mi "radka" jak z tytułu. Mam telewizor lekko zabytkowy, bo jakiegoś starego samsunga z wejściem euro z tyłu. Podłączyłem kablem S-video - euro, tylko, że do "radka" musiałem przez przejściówkę, bo ma to 7-pinowe okrągłe (nie wiem czy to ma jakąś inną nazwę, czy też S-video). I problem. TV nie widoczny. Wymuszanie nie działa. Ikonka w menu szara i kliknięcie prawym, aby opcje włączyć off. Pamiętam kilka lat temu miałem też radeona i mogłem tylko TV podłączyć przez stary panel ATI, a nie przez catalys center (czy jakoś tak). Teraz chyba już takich paneli nie dają do sterowników. (sterowniki jakby co najnowsze dla XP dla 38xx series ze stronki) Znacie może sposób, aby można było podłączyć dobrze TV? PS. Swojego mam GF 9800 GT 512 MB i po podłączeniu kabla włączam kreatora, zmieniam sygnał, 2 min i obraz bez problemu na TV się pojawia. PS2. Jeśli nie znacie pomysłu, to może możecie mnie skierować na jakieś forum tematyczne o takich problemach? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...