Skocz do zawartości
Asterixs

Internet w Szwecji w rejonach...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Czy orientuje sie ktoś jak jest z internetem w szwecji w rejonach Smalandsstenar ?

Głownie chodzi o dostawców oraz ich ceny. kuzynka ma w ścianie neta ale nie jest mi w stanie powiedzieć jaki ma internet :( pytałem ile płaci to powiedziała że tylko za telefon płaci, wysyłam jej stronke z speedtest i jej otwiera się coś innego z tego co zrozumiałem, bo nie umiała znaleźć u góry zegara z zielono-żółto-czerwonym kolorem. Chodzi mi o dostawce abym mógł poruszać sie po zagranicznych stronach a w tym purepc : ) transfer down i up min. po 1mbps, ważny jest też dobry ping aby można było pograć sobie np. w trackmanie : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem Ci w stanie powiedzieć, że operator Com Hem wydaje się być ok. Przez jakiś czas byłem u znajomych w Szwecji, w Linköping i nie miałem na co narzekać. Internet działał sprawnie, nie rozłączał się, łącze miało download ponad 10Mb, w związku z czym mogłem nawet sobie co nieco pościągać ;).

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za odpowiedź. nie umiem się połapać w ich ofercie. Rozumiem że musiał bym mieć od nich linie telefoniczna i do tego kupić modem żeby mieć od nich internet a przy tym zrezygnować z lini od innego usługodawcy ?, Jak było w przypadku przeglądania stron zagranicznych. Bardziej zalezy mi na giercowaniu online i stronach zagranicznych, mam nadzieje że to wziąłeś pod uwagę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi