Asterixs Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam. Czy orientuje sie ktoś jak jest z internetem w szwecji w rejonach Smalandsstenar ? Głownie chodzi o dostawców oraz ich ceny. kuzynka ma w ścianie neta ale nie jest mi w stanie powiedzieć jaki ma internet :( pytałem ile płaci to powiedziała że tylko za telefon płaci, wysyłam jej stronke z speedtest i jej otwiera się coś innego z tego co zrozumiałem, bo nie umiała znaleźć u góry zegara z zielono-żółto-czerwonym kolorem. Chodzi mi o dostawce abym mógł poruszać sie po zagranicznych stronach a w tym purepc : ) transfer down i up min. po 1mbps, ważny jest też dobry ping aby można było pograć sobie np. w trackmanie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) Jestem Ci w stanie powiedzieć, że operator Com Hem wydaje się być ok. Przez jakiś czas byłem u znajomych w Szwecji, w Linköping i nie miałem na co narzekać. Internet działał sprawnie, nie rozłączał się, łącze miało download ponad 10Mb, w związku z czym mogłem nawet sobie co nieco pościągać ;). Edytowane 21 Listopada 2010 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterixs Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Dzieki za odpowiedź. nie umiem się połapać w ich ofercie. Rozumiem że musiał bym mieć od nich linie telefoniczna i do tego kupić modem żeby mieć od nich internet a przy tym zrezygnować z lini od innego usługodawcy ?, Jak było w przypadku przeglądania stron zagranicznych. Bardziej zalezy mi na giercowaniu online i stronach zagranicznych, mam nadzieje że to wziąłeś pod uwagę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...