SteelSeries Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) Witam. Posiadam router D-Link DIR-300 i chciał bym go skonfigurować ale nie za bardzo się na tym znam, czy był by ktoś w stanie Mi w tym pomóc ? Chciał bym ustawić takie oto porty TCP 34662 a UDP 34672. Umieszczam również (narazie dwa) screeny bo nie za bardzo wiem co mam tam wybrać wpisać. Screen 1 Screen 2 Edytowane 20 Listopada 2010 przez SteelSeries Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2010 Konfiguracja na przykładzie L2D2 -> PortForward.com - Port Forwarding Left 4 Dead 2 on the Dlink DIR-300 (zmień tylko adres IP na swój i oczywiście numery portów które chcesz przekierować)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) Zrestartowałem router do ustawień fabrycznych, więc wszystko trzeba konfigurować od nowa. Nie znam się na tym więc trzeba Mi wszytsko tłumaczyć jak małemu "dziecku" :wink: Screen 1 Screen 2 Screen 3 Wszędzie jest dużo zakładek w które można wejść nie wiem w które mam wejść i co gdzie wpisać. Edytowane 21 Listopada 2010 przez SteelSeries Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Problem rozwiązany. Temat uważam za zamknięty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...