Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 BOSHE!! I JA TEGO NIE WIDZIALEM!! MACIE MOZE GDZIES TO ZGRANE DO AVI Z TV?? ALE BEDZIE JAZDA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 BOSHE!! I JA TEGO NIE WIDZIALEM!! MACIE MOZE GDZIES TO ZGRANE DO AVI Z TV?? ALE BEDZIE JAZDA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:No wlasnie, tez bym chetnie obejrzal, jak ktos ma niech da znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 znalazlem strone z filmikami :lol: http://jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,...,2,odcinek.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 na forum mamy Huberta :twisted: ale ja AZ taki szajbniety nie ejstem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja mam to na video ale nie mam jak to przegrać niestety do kom pa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 znalazlem strone z filmikami :lol:http://jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,2,odcinek.html Dyskusja była raczej ciekawa (w życiu bym nie pomyślał, że w takim g...nianym programie może być coś ciekawego), tylko może drogo Huberta kosztować (brak następnych programów w TVN), bo w pewnym momencie odpiął słuchawkę, a pewnie ktoś mu tam rozkazywał skończyć tą dyskusję. Ale dobrze zrobił, że się odgryzł, bo pewnie cham Wiśniewski myślał, że jako "wielka gwiazda" bezkarnie może się po Hubercie przejechać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 znalazlem strone z filmikami :lol:http://jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,2,odcinek.html Dyskusja była raczej ciekawa (w życiu bym nie pomyślał, że w takim g...nianym programie może być coś ciekawego), tylko może drogo Huberta kosztować (brak następnych programów w TVN), bo w pewnym momencie odpiął słuchawkę, a pewnie ktoś mu tam rozkazywał skończyć tą dyskusję. Ale dobrze zrobił, że się odgryzł, bo pewnie cham Wiśniewski myślał, że jako "wielka gwiazda" bezkarnie może się po Hubercie przejechać. wreszcie ktos powiedzial wisniewskiemu prosto w oczy co o nim sadzi... i prawidlowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Po tej wypowiedzi Wiśniewskiego stwierdzam ze jest on skończonym hamem,a Hubert dobrze mu powiedział 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja bym powiesil te dziwe Wisniewskiego za jaja i wozil po wszystkich miastach Polski na pokaz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 to powinno wystarczyć za komentarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 to powinno wystarczyć za komentarz BUEHEHEHEHEHEHEHE DOBRE, DOBRE !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 to powinno wystarczyć za komentarz ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :) no dobra.... za tydzien zbieramy, jedziemy i spuszczamy wpierdziel wisniewskiemu ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :) no dobra.... za tydzien zbieramy, jedziemy i spuszczamy wpierdziel wisniewskiemu ;) :lol: No co Ty, on ma ochronę :) Ochrania go przekrętas (ten mały gruby, z kilogramami złota), bo on jest zamieszany w aferę winiarską (łódzka ośmiornica). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :) no dobra.... za tydzien zbieramy, jedziemy i spuszczamy wpierdziel wisniewskiemu ;) :lol: No co Ty, on ma ochronę :) Ochrania go przekrętas (ten mały gruby, z kilogramami złota), bo on jest zamieszany w aferę winiarską (łódzka ośmiornica). ich tez zlejemy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 e tam gadanie.. wystarczy ze by mu urbanski przedtem przy(ciach!) :) i tak raczej przyszlosci w tvn juz nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Dzemik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sama prawda... Ludzie jak ja tego pedała nie nawidze... :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D tak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabull the Conquerer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D tak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol: A oglądałeś choć jeden brazylijski serial???? :lol: Ta fabuła wciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D tak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol: A oglądałeś choć jeden brazylijski serial???? :lol: Ta fabuła wciąga.a jak wystarczy ze obejzysz 1 odcinek na 1000 a wiesz jak sie skonczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabull the Conquerer Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :Dtak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol:A oglądałeś choć jeden brazylijski serial???? :lol: Ta fabuła wciąga.a jak wystarczy ze obejzysz 1 odcinek na 1000 a wiesz jak sie skonczy :PJeden nie zawsze wystarczy. Minimum dwa żeby wszystko dokładnie zrozumieć. :lol: . I to powtarzanie przez cały jeden odcinek tego że coś się wydarzyło TO DOPIERO NAPIĘCIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 chyba wiem kto z braku posady poprowadzi nowy zayebisty teleturniej na polsacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 chyba wiem kto z braku posady poprowadzi nowy zayebisty teleturniej na polsacie :)tak - zapewne bedzie to "Ustrzel Huberta", zawodnicy w 10 osobowych grupach beda latac po puszczy kampinowskiej polujac na Huberta U. kto pierwszy odstrzeli mu ciacha dostaje glowna nagrode - 2zl :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le wlasnie obejzalem to zakonczenie jjj :/ :evil: boshe co za idiota cham frajer itp z kad sie tacy ludzie biora ?? mysli ze jak tysiace idiotow go uwielbia to moze wszystko ale mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>il :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 tez debila (wisniewskiego) nie lubie, ale niekotre piosenki robia podczas ostro zakrapianych bibek 8) mozna se pospiewac hehe. i tylko mi nie pieprzcie, ze nigdy nie slyszeliscie "ich 3" albo nie znacie zadej piosenki. bo jak do czego jusz dojdzie to te ludki co tak pieprza, ze tego nigdy nie sluchaja leca z teksatami jak poje-b-a-n-i :lol: znam kilka przykladow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 własnie to widziałem i jestem dumny z hubercika :))) dopieprzył temu młotowi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 tez debila (wisniewskiego) nie lubie, ale niekotre piosenki robia podczas ostro zakrapianych bibek 8) mozna se pospiewac hehe. i tylko mi nie pieprzcie, ze nigdy nie slyszeliscie "ich 3" albo nie znacie zadej piosenki. bo jak do czego jusz dojdzie to te ludki co tak pieprza, ze tego nigdy nie sluchaja leca z teksatami jak poje-b-a-n-i :lol: znam kilka przykladow :DSłyszeć nie znaczy słuchać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 Po wszyscy Polacy to jedna rodzina oprócz Wiśniewskiego s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyna :D Hubert górą (a za to, że potrafił oddać dostaje nagrode kontrataku 2003 :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...