Skocz do zawartości
Snake16

Hubert vs Wisniewski

Rekomendowane odpowiedzi

znalazlem strone z filmikami :lol:http://jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,2,odcinek.html

Dyskusja była raczej ciekawa (w życiu bym nie pomyślał, że w takim g...nianym programie może być coś ciekawego), tylko może drogo Huberta kosztować (brak następnych programów w TVN), bo w pewnym momencie odpiął słuchawkę, a pewnie ktoś mu tam rozkazywał skończyć tą dyskusję. Ale dobrze zrobił, że się odgryzł, bo pewnie cham Wiśniewski myślał, że jako "wielka gwiazda" bezkarnie może się po Hubercie przejechać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znalazlem strone z filmikami :lol:http://jestemjakijestem.onet.pl/0,1121957,2,odcinek.html

Dyskusja była raczej ciekawa (w życiu bym nie pomyślał, że w takim g...nianym programie może być coś ciekawego), tylko może drogo Huberta kosztować (brak następnych programów w TVN), bo w pewnym momencie odpiął słuchawkę, a pewnie ktoś mu tam rozkazywał skończyć tą dyskusję. Ale dobrze zrobił, że się odgryzł, bo pewnie cham Wiśniewski myślał, że jako "wielka gwiazda" bezkarnie może się po Hubercie przejechać.

wreszcie ktos powiedzial wisniewskiemu prosto w oczy co o nim sadzi... i prawidlowo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :)

no dobra.... za tydzien zbieramy, jedziemy i spuszczamy wpierdziel wisniewskiemu ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem pełen podziwu dla Urbańskiego, że wytrzymał do końca programu bez przywalenia Wiśniewskiemu, ja bym tak nie mogl :)

no dobra.... za tydzien zbieramy, jedziemy i spuszczamy wpierdziel wisniewskiemu ;) :lol:

No co Ty, on ma ochronę :) Ochrania go przekrętas (ten mały gruby, z kilogramami złota), bo on jest zamieszany w aferę winiarską (łódzka ośmiornica).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co Ty, on ma ochronę :) Ochrania go przekrętas (ten mały gruby, z kilogramami złota), bo on jest zamieszany w aferę winiarską (łódzka ośmiornica).

ich tez zlejemy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D

tak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol:

A oglądałeś choć jeden brazylijski serial???? :lol: Ta fabuła wciąga.
a jak wystarczy ze obejzysz 1 odcinek na 1000 a wiesz jak sie skonczy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kto ogląda to te brazylyjskie seriale?? :D

tak... one sa SUPER!! a szczegulnie 'zlotopolscy' i 'm jak milosc' ;) :lol:
A oglądałeś choć jeden brazylijski serial???? :lol: Ta fabuła wciąga.
a jak wystarczy ze obejzysz 1 odcinek na 1000 a wiesz jak sie skonczy :P
Jeden nie zawsze wystarczy. Minimum dwa żeby wszystko dokładnie zrozumieć. :lol: . I to powtarzanie przez cały jeden odcinek tego że coś się wydarzyło TO DOPIERO NAPIĘCIE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wiem kto z braku posady poprowadzi nowy zayebisty teleturniej na polsacie :)

tak - zapewne bedzie to "Ustrzel Huberta", zawodnicy w 10 osobowych grupach beda latac po puszczy kampinowskiej polujac na Huberta U. kto pierwszy odstrzeli mu ciacha dostaje glowna nagrode - 2zl :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le wlasnie obejzalem to zakonczenie jjj :/ :evil:

boshe co za idiota cham frajer itp z kad sie tacy ludzie biora ?? mysli ze jak tysiace idiotow go uwielbia to moze wszystko ale mnie w<span style="color:red;">[ciach!]</span>il :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez debila (wisniewskiego) nie lubie, ale niekotre piosenki robia podczas ostro zakrapianych bibek 8) mozna se pospiewac hehe. i tylko mi nie pieprzcie, ze nigdy nie slyszeliscie "ich 3" albo nie znacie zadej piosenki. bo jak do czego jusz dojdzie to te ludki co tak pieprza, ze tego nigdy nie sluchaja leca z teksatami jak poje-b-a-n-i :lol: znam kilka przykladow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez debila (wisniewskiego) nie lubie, ale niekotre piosenki robia podczas ostro zakrapianych bibek  8) mozna se pospiewac hehe. i tylko mi nie pieprzcie, ze nigdy nie slyszeliscie "ich 3" albo nie znacie zadej piosenki. bo  jak do czego jusz dojdzie to te ludki co tak pieprza, ze tego nigdy nie sluchaja leca z teksatami jak poje-b-a-n-i :lol: znam kilka przykladow :D

Słyszeć nie znaczy słuchać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi