Martines098 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Witajcie moja kol mam problem z laptopem, a mianowicie jej siostra lekko upuściła go i uszkodziła go w tym miejscu zaznaczyłem wam. Problem jest ten że chyba to mocowanie lekko wyszło do góry i przy zamykaniu ubudowy strzela bardzo> mam taki pomysł aby go rozkręcić i to wstawićale czy to pomożoe i czy moge tego laptopa narazić na coś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 jak wymienic zawiasy w dell d600 - Serwis laptopów, naprawa notebooków, kraków, andrychów, wadowice, bielsko-biała, tychy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 tylko że zawiasy są sprawne tylko ten jeden wyskoczył z miejsca o to mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 no to podalem ci , rozkrec wloz spowrotem zawias skrec spowrotem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Prawdopodobnie czeka Cię wymiana dolnej obudowy notebooka lub samego zawiasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...