Lovtza Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak w temacie, ASUS M2N-E, chcialem zrobic flash biosa zeby byla mozliwosc wlozenia nowego procka. Bios mam z 2006 roku z czasow kupna plyty. Jak wgrywam BIOS przez windows 7 tym ich updaterem to wyskakuje ci cos takiego ImageShack: Host and Share your Photos and Videos - flashbiosfail.jpg Sytuacja powatrza sie przy wersji biosu 5001, 3001, 1703 Macie pomysl co to moze byc ? Nie mam FDD wiec to jedyna metoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 To jeszcze mozesz wrzucic na pendrive'a i zbootowac dosa i wgrac. Z pod windowsa pewnie nie zadziala Ci to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Kurde faktycznie, nie pomyslalem, ale czy moja plyta ruszy z USB. Znaczy sie mam wrzucic AWDFLASH na pena i odrazu biosu z nim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 EZ Flash w BIOS-ie (o ile płyta go ma - instrukcja) albo to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Dziekuje slicznie Zrobilem z tym USB i ladnie poszlo, a dodatkowo odkrylem ze mozna bootowac nawet system. Wiec ta plyta nie jest taka zla. Dzieki jeszcze raz. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Poszłoby, gdybyś wyłączył opcję BIOS Flash Protect. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...