makak_ Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2010 Witam, orientuje się ktoś jak będzie z kompatybilnością pomiędzy 1155 a 1156, jeśli chodzi o montowanie chłodzenia? Przeczytałem tutaj, że niby ma być, ale nigdzie indziej nie znalazłem potwierdzenia. Z drugiej strony jeśli oba gniazda różnią się jedynie jednym pinem, to czemu nie. Pytanie, czy jeśli wezmę teraz zalman'a flex'a, to wejdzie mi spokojnie na 1155? pozdrawiam, m_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 teoretycznie powinien być ten sam rozstaw. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 proce sa kompatybilne wiec box od intela tez musi wiec wszystko inne tez musi ;p 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Dzięki, tak właśnie myślałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...