moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 witam mam problem mam nvidia geforce fx5500 i strasznie tnie mi sie obraz instalowalam sterowniki ze strony producenta,instalowalam i czapa jest jeszcze gorzej pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 istnieje cos takiego jak znaki interpunkcyjne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 POMOCY!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Poproś o pomoc kogoś bardziej obeznanego w temacie. Zapewne trzeba zainstalować najpierw sterowniki chipsetu/płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 to do kogo mam napisać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Nie pisać, tylko poszukać wśród znajomych/sąsiadów kogoś, to ma o tym pojęcie. Najpierw możesz zainstalować sterowniki płyty, bo zapewne ich nie ma. Poza tym kto składał komputer i instalował system? Ta sama osoba powinna instalować wszystkie sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 no tak tylko nikt nie wie a ja robilam formata i nie wiem co dalej ,a jak moge sprawdzic jakie te sterowniki sciagnac do tego chipsetu albo plyty glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Sprawdź markę i model płyty, a potem wejdź na stronę producenta płyty i pobierz sterowniki pod Twój system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 robilm tak i bylo jeszcze gorzej nie bylo kolorow i wszystko sie zjeb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 A Pan to jaki system posiada??? Sprawdź zakurzenie podzespołów- zwróć uwagę na wszystkie radiatory. Tak trzeba obudowę rozkręcić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 microsoft windows xp proffesional wersja 2002 dodatek serwis pack 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Proponuję więc zacząć od instalacji "Service Pack 3" dla tego systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 ok i co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 moze to jest karta-emo, ostatnio częste zjawisko. Juz stara jest i boi się że ją wymienisz no i się tnie, sprawdź czy nie leci krzem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniczka95555 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 nic nie leci jest ok tylko dlaczego jak instaluje te sterowniki to jest jeszcze gorzej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...