Bagin100 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Witam chciałem zaczerpnąć waszego zdania. Chce sprzedać xboxa 360 Elite Jasper 125GB, 1 pad, okablowanie, pudełeczko i przeznaczyć zysk na zakup części do PC. Konsolka ma ok 3 miesiące, jest w idealnym stanie. Jaką cenę mogę maksymalnie dostać za konsolkę? Planuję kupić kartę graficzną a jak karta graficzna to i zasilacz, 2GB ramu. Mój obecny PC: Procesor: Intel Pentium 4 531, 3000MHz Płyta główna: Nie mam pojęcia :) RAM: 1GB DDR SDRAM Karta graficzna: ATI Radeon 9600 Zasilacz: (Ostatnio wymieniany) Jakiś no name 230v Komputer ma być do gier tak aby uciągnął nowe gry w średnich/wysokich detalach. Mam mały monitorek 15" Co wymienić a co sprzedać. Jakieś konkretne aukcje na allegro? Może sprzedać cały i nie pakować się w AGP tylko już w PCI-E? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 (edytowane) Niestety tu nie ma co za bardzo modernizować. Co najwyżej obudowę(o ile ma odpowiednią wentylacje), dysk i napęd DVD możesz zostawić( a i tak może być problem jeżeli oba są na ATA, ponieważ nowe płyty główne mają najczęściej możliwość podpięcia tylko jednego kabla). A karty na AGP(sensowne) już od dawna nie są produkowane. Także polecam przejrzenie zestawów na ten miesiąc i ew. dostosowanie pod siebie. Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2010 przez DeathTomahawk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 Dokładnie tak. Sprzedać wszystko co można sprzedać i złożyć coś bardziej wydajnego. Niestety ale w chwili obecnej, przeznaczenie kasy ze sprzedanego Xboxa i włożenie jej w modernizację aktualnego PC nie da Ci takiej samej jakości grafiki jaką daje xbox. Musisz złożyć nowy zestaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagin100 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 A jak kupie HD 4650/4670? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2010 To i tak w nic nowszego nie zagrasz, reszta sprzętu zdecydowanie za słaba, a i te karty co podałeś nie są jakieś wybitne. Szkoda marnować kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...