KvM Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kartę PCI bluetooth jedyne co znalazłem to na USB (od biedy ujdzie) Wiem, że płyty MSI to mają wbudowane, ale nie wiem, czy jest sens wymieniać płytę Wie ktoś jaka najtańsza płyta MSI pod athlona ma ten moduł w komplecie? Czy może kupuje się to osobno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kartę PCI bluetooth jedyne co znalazłem to na USB (od biedy ujdzie) Wiem, że płyty MSI to mają wbudowane, ale nie wiem, czy jest sens wymieniać płytę Wie ktoś jaka najtańsza płyta MSI pod athlona ma ten moduł w komplecie? Czy może kupuje się to osobno? Heh, Ty prznajmniej znalazles cokolwiek bluetooth. Ja szukam nadajnika pod USB i odbiornika, widziales gdzies cos takiego u nas moze do kupienia?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Kartę PCI bluetooth jedyne co znalazłem to na USB (od biedy ujdzie) Wiem, że płyty MSI to mają wbudowane, ale nie wiem, czy jest sens wymieniać płytę Wie ktoś jaka najtańsza płyta MSI pod athlona ma ten moduł w komplecie? Czy może kupuje się to osobno? Heh, Ty prznajmniej znalazles cokolwiek bluetooth. Ja szukam nadajnika pod USB i odbiornika, widziales gdzies cos takiego u nas moze do kupienia?? nadajnik i odbiornik to jedno urządzenie. Znalazłem w kilku miejscach np. w luxus.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 jezeli jestes z wawki, to nie ma problemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 nadajnik i odbiornik to jedno urządzenie. Znalazłem w kilku miejscach np. w luxus.com.pl ale to tylko podlaczane pod hosta, a klucz podpinany do klienta gdzie jest? - bo w jednym kompie jest chyba to mocne nadajnikowate cos ;) a w drugim klucz USB do zawarcia polaczenia miedzy kompami. A tego drugiego nie widze.. ..Poza tym cena zabija 8O 8O ale thx za linka, juz mnie zmrozilo do bluetooth. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 nadajnik i odbiornik to jedno urządzenie. Znalazłem w kilku miejscach np. w luxus.com.pl ale to tylko podlaczane pod hosta, a klucz podpinany do klienta gdzie jest? - bo w jednym kompie jest chyba to mocne nadajnikowate cos ;) a w drugim klucz USB do zawarcia polaczenia miedzy kompami. A tego drugiego nie widze.. ..Poza tym cena zabija 8O 8O ale thx za linka, juz mnie zmrozilo do bluetooth. Nowości są zawsze drogie - najtaniej widziałem za 650 netto. A klucz jest opcjonalny w zasadzie do współpracy z telefonem (np nokia 6310) wystarczy sam klucz usb albo sama karta z antenką. A jak chcesz sieć zrobić to musisz miec dwa obojętnie jakie urządzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...