duzii Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Witam! Od dłuższego czasu planowałem całą rodziną opuścić orange i przejść do innej sieci. Orange w mojej okolicy mam beznajdziejny zasięg , w domu żeby wykonać telefon trzeba biegać po mieszkaniu i "szukać" zasięgu, a i tak połowę rozmowy traci się na "słyszysz mnie?" Ostatnio spisałem sobie komu kiedy konczy się abonament w domu i czekałem aż do dzisiaj. Dzisiaj otrzymałem od orange pismo w którym piszą że od dnia 20 lipca wchodzi nowa ustawa i "Zaproponowane zmiany Warunków umowy wchodzą w życie z dniem 19 stycznia . W przypadku braku akceptacji tych zmian przysluguje Państwu prawo do wypowiedzenia umowy ... do 18 stycznia" Wiec całe szczęście kilka miesięcy szybciej mogę zmienić abonament. Teraz tylko problem co wybrać. Co polecacie ? Zależy mi żeby w mojej okolicy był dobry zasięg (woj. Dolnośląskie - Dzierżoniów) Orange ani nie miało dobrego zasięgu, ani super cen również nie miało. Brał bym 4 abonamenty na firmę z czego 2 normalne i 2 mixy, nie wiem jaka sieć oferuje najlepsze ceny więc liczę że wy mi doradzicie . W orange dobrą rzeczą było 5 numerów darmowych na telefony stacjonarne i numery z orange ale myślę ze w innych sieciach również takie rzeczy mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Ceny najlepsze to chyba Play. Co do zasięgu, to pytaj znajomych którzy do Ciebie przychodzą oraz sąsiadów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...