Lagier Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ...dobra dobra ja ztym prame limiter to wiem że to frame limiter nie jestem analfabetą ale czsami się naciśnie całkiem co innego niż się myśli jakby ci muzqa leciała nafula że ledwo słyszysz swoje myśli to też byś sie czasami mylił spoxik ja tylko tak zartowalem :D :D :D co do wypowiedzi Niemca to bardzo bardzo maloprawdopodobne az mi sie wierzyc nie chce u mnie w 800x600x32x4xAAx8xanizo chodzi plynnie a mam przynajmniej dwa razy szybszy proc i ti4200 a u ciebie na dodatek jeszcze 256mb (albo 384 :?) ramu chlopie sorki ale to naprawde bardzo dziwne :? p.s. Niemiec podaj mi linka do twojego compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 p.s. Niemiec podaj mi linka do twojego compare nie wrzucalem wyniku na serwer madonion,ale tu jest screen. wynik jest na starej plycie, z niepodkrecona grafika. Bym przetestowal teraz, ale moj cooler nie pozwal mi na podkrecenie procka wyzej niz 7.5*133 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 p.s. Niemiec podaj mi linka do twojego compare nie wrzucalem wyniku na serwer madonion,ale tu jest screen. wynik jest na starej plycie, z niepodkrecona grafika. Bym przetestowal teraz, ale moj cooler nie pozwal mi na podkrecenie procka wyzej niz 7.5*133 :( wiesz to raczej mi malo mowi chcialem zobaczyc dokladny compare no ale spoks jesli nie masz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tu masz compare do 3d marka 2003 bez patchy, karta nie krecona a proc na 7.5*133 http://service.futuremark.com/compare?2k3=30024 z podkrecona karta na 200/500 i prockiem 9*133 bylo ~1000markow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tu masz compare do 3d marka 2003 bez patchy, karta nie krecona a proc na 7.5*133 http://service.futuremark.com/compare?2k3=30024 z podkrecona karta na 200/500 i prockiem 9*133 bylo ~1000markow no tak tylko tego zkolei nie mam z czym porownac bo jesli chodzi o 3dMk3 to z kolei ja nie mam compare :lol: ale dzieks za fatyge pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 trudno:( chcialem dobrze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Jakie masz taktowanie Radeona? (Jakie kości? - 64 czy 128 bit?) Jakie masz taktowanie procka (magistrala i mnożnik) Jakie masz sterowniki do grafy? Jakie masz RAMy w komputerze (SDR czy DDR)? Jak mi odpowiesz na te pytania, to Ci powiem o co chodzi. BTW. U mnie wynik oscyluje ok. 5000... 133mhz FSP proc 1ghz athlon catalyst najnowsze direct 9.0 396 SDR to tyle w podpisie jest wynik marka... Wszystko chodzi nominalnie. Czy jak mam przy radeonie sieciowke blisko wiatraka bede sie duzo mocniej grzał??? Wogóle musze kompa zmienic.Pochodził 2 lata i zdycha... Moze ktos potrzebuje kompa do biura?? :lol: :lol: :lol: Szybko i tanio sprzedam moje czesci plyta proc ram 256 i sblive.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Lepiej przepnij tę sieciówkę niżej. Niby raczej nic się nie stanie, ale po co kartę przegrzewać? Moim zdaniem Twój wynik jest taki słaby, bo: *Masz SDRy... *Możesz mieć niedotaktowaną kartę garficzną (nie napisaleś jakie masz częstotliwości)... Ale nie jest tak tragicznie. Niemiec ma 6800 na procu podkręconym do 1,2Ghz i DDRach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ale nie jest tak tragicznie. Niemiec ma 6800 na procu podkręconym do 1,2Ghz i DDRach... max to bylo 7200 na procku 9*142 i karci 220/500, ale niestety nie mam screena :( A twoj wynik jezt barzo niski. czy to mozliwe, zeby SDRy az tak ograniczaly?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 to raczej proc zobacz na mój compare Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 fuxmen a ty dlaczego masz magistrale 66? Dzisiaj spróbuje go troche podkrecic...Niestety Proca nie mam co podkrecac chyba ze dodam pare herców na FSP góra go podkrece o 50-70MHZ straszniue sie grzeje.Non stop mam 50-55 stopni. Ide sie pobawic zobacze co z tego wyjdzie. Karta jest ustawiona 250pamieć i 250 core bodajże ale pewny nie jest. Jaki jest dobryu program do krecenia radeonów oprócz radeon tweker albo powerstrip? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No wynik sie troche poprawił :lol: Na taktowaniu karty 280/280 magistrala systemowa 139mhz i directX8.1 mam 6600 compare w podpisie... Czy mozliwe zeby directx 9.0 tak spowalnial system? Pozdrtawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Czy mozliwe zeby directx 9.0 tak spowalnial system? Pozdrtawiam ja mam DX9 nie zauwazylem spowolnienia systemy ani gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 >>niemiec ja też zainstalowałem sobie directa bo demo colina nie ruszało i tak nie chcce ruszyć :( ściągłem z dwóch serwerów i nic zawsze mi po załadowaniu wychodzi do winzgrozy :( >> Forcek nie wiem czemu wyświetla mi magistralę 66 mHZ jak jest 150 MHZ a co do 3d marków dzisiaj zapuściałem 3d marka 03 i uzyskałem wynik::::: :) :) :) 195 punktów śmieszne co za porażka z tym 3d markiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...