Sylwek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Witam, mam pytanie, czy przy pomocy takiej karty radiowa karta Sieciowa PLANET WL-8305 lub jaka kolwiek karta sieciowa bez przewodowa radiowa wystarczy aby połączyć mnie i drugiego kumpla oddalonego 120 metrów lini prostej bez przszkud okno w w okno aby miec sieć i móc kożystać w dwóch z sdi? Ja i kumpel musieli byśm mieć takie same kart żecz jasna. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 wystarczy, jednak na taka odleglosc juz chyba musielibyscie miec anteny kierunkowe, niech mnie ktoś poprawi jeżeli sie myle. Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 8O ok. dzięki.antene zawsze moge dokupić jak nie będzie działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A ten tego, Moze mi ktoś polecić jakąś dobrą karte radiową? W miarę tanią a dobrę, z możliwością podłączenia wrazie czego anteny i kierunkowej. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 nie nalezy moze do najtanszych ale jest dobra http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ej, a czy to że bede miał sdi i takie karty u mnie i 3 innych ludzi to jest legalne czy trzeba mieć na to jakieś pozwolenia itd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 EEE, kto Ci to bedzie sprawdzal? Nie przejmuj sie takimi rzeczami. Ja dziele SDI w domu na 4 kompy, ale jest to troche slabo jak na tyle komputerow, niedaj Bóg ktoś zacznie coś ściągać to chodzi wolniej niż na modemie analogowym. Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Osobiscie polecam tobie to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13729986 cena nie wygorowana a jakosc przednia :) przy takich urzadzeniach warto zainwestowac wiecej kasy na D link'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ej, a czy to że bede miał sdi i takie karty u mnie i 3 innych ludzi to jest legalne czy trzeba mieć na to jakieś pozwolenia itd?sdi akurat mozna dzielic nawet jak go bedzie ktos sprawdzal ;] btw. weronica, czytaj posty innych bo dalem link do tej samej karty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 No dobra, ale mi ani nam nie chodzi oto aby przesyłać sobie 700 mb w np. 2 sekundyu lecz o to aba miec tani dostep do netu a wiec jak sdi ma max 128 kilo :) to po co na 11mb na sekunde? mysle ze wystarczy te 2 mb w zupełności. t o jak? warto <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to? PLANET WL-8305 stoji po 169 brutto za sztuke. i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 kurde. pomyliłem nazwy chodzilomi o Karta FHSS 2 Mbit PCI z wyjsciem na ant a to link do sprzedawcyhttp://www.wirelesslan.com.pl/urzadz.php?g=1&i=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 No i? Warto czy nie? mi 2mb starczy. A czy poza tym jest dobra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 A i tak pozatym to gdzie mogę znalezść stronke gdzie od podstaw dowiem się co jest potrzebne do sdi , zbudowania sieci najlepiej bezprzewodowej itd. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 czytam posty innych ale nie chce mi sie sprawdzac linkow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...