Pietrekt Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Witam Słuchajcie mam problem. Muszę kupić telewizor mniejszy niż 32 cale (szafka w której ma się zmieścić ma 80cm szerokości, a TV będzie obracany więc nie może być na styk). Samo urządzenie nie musi być czymś wybitnym ważne żeby obsługiwał fullHD ewentualnie HD ready no i miał HDMI. Ewentualnie jakby był 100Hz też nie byłoby źle. Z góry dziękujemy za pomoc w dość krytycznej sytuacji. Edytowane 25 Listopada 2010 przez Pietrekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Mniejszy niz 32 jest kazdy 26 cali, tylko po co? Funai 32" -> 76cm. Samsung 32" LED -> 74,5cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Miałem podobny problem. 32 wejdzie. Proponuję Samsunga z serii C650 - 100Hz, FHD, HDMI, USB, InternetTV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Proponuję Samsunga z serii C650 789,2mm szerokosci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Eh, zasugerowałem się Twoją wypowiedzią wyżej i myślałem, że "zwykły" też ma mniej. Swoją drogą, że to co wystaje to zupełnie niepotrzebna ramka ozdobna. Rzeczywiście będzie ciężko. Chociaż jak by tak nie było potrzeby obracania, to mógłby być. Tylko w takich wypadkach potrzebny jest przedłużacz USB, po podłączanie pena jest na dłuższą metę upierdliwe - wiem z doświadczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...