Marucins Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 (edytowane) Już kompletnie nie wiem gdzie mam szukać pomocy... Oczy bolą od pstrykania w szukaniu rozwiązania... Postaram się opisać bardzo dokładnie Czy jest możliwość dołączenia dźwięku (lektora) do prezentacji tak aby jedne plik audio był odtwarzany przez np 2 czy 3 slajdy? Chce zachować ciągłość, nie potrzebuje aby plik włączał mi się od nowa przez te 2/3 slajdy (rozbiłem jeden większy slajd na mniejsze ale podkład dźwiękowy mam z tamtego) Chodzi tutaj aby cały dialog ze slajdu został odegrany, mimo zmieniających się slajdów. Jeśli tego nie można, to czy da się, na 1 slajdzie ustawić zanikanie aktualnego obrazka a na jego miejsce pojawia się kolejny obrazek? Dotyczy: M$ Office 2010 / 2011 Mac //EDIT Rozwiązanie zaznaczasz dzwiek -> zakladka odtwarzanie -> opcje audio -> poczatek -> odtworz na wielu slajdach zaznaczasz obrazek -> zakladka animacje... Edytowane 25 Listopada 2010 przez Marucins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...