stahurski Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Zmieniłem chłodzenie na athlonie 64 X2 ,orginalne chłodzenie podłączam do płyty gł. końcówką 4 pin,ale kupiłem inne z 2 pinami. I przy każdym uruchomieniu komop. pod dosem pojawia sie komunikat CPU fan error(oraz sygnał dżwiękowy) i żeby nacisnąć F1 ,poczym już normalnie ładuje się windows,niby nic ale trochę uciążliwe,jak można temu zaradzić,zmostkować,jakaś przelotka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Trzeba w biosie wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stahurski Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Trzeba w biosie wyłączyć. Napewno jest taka możliwość? Bios nie jest mi obcy,ale nie wiem która by to mogła być zakładka w biosie. Mobo Asus M2N . Edytowane 26 Listopada 2010 przez stahurski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Zakladka hardware monitor ; tam masz monitorowanie napiec i kontrole obrotow wentyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stahurski Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Zakladka hardware monitor ; tam masz monitorowanie napiec i kontrole obrotow wentyli. Tak juz jest ok,dałem opcję /ignore/ napięcia wentyla i obrotów. THX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...