czara Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam Ostatnio wpadlem na pomysl ze moja przygode z moddingiem zaczne od zabawy z obudowa mojego drugiego komputera ( celeron 333 itd..) Problem w tym ze nie ma ona zdejmmowaych bocznych scianek . Probowla ktos kiedys zrobic w takiej obudowie zdejmowane same boczne scianki albo moze jest gdzies na necie ?? Bo ja niestety nie znalazlem... A troche sie na googlowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yabolek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Szukaj! Bylo o tym NA PEWNO. Topic nazywal sie chyba AT->ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 napewno było, weź sobie scianki zrób z pleksy, fajnie bedzie wygladało :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Dzieki Yabolek Troche o tym jest na forum. Juz mam pewna koncepcje jak to zrobic . Tylko przydalyby sie zdjecia takich przerobek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 heh ja mam abudowe AT bog tower i przerobilem ja na ATX i zrobilem obie drzwi otwierane :D niestety nie mam fotosow ale jak zrobie owietlenie to zapodam... ( narazie trza ocenki wyciagac :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 bartool mozesz opisac jak zrobiles te drzwiczki ?? gdzie i jak zawiasy?? itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 przecielem ten bok okolo 5cm od gory, dalem dwa male zawiasy jeden 10cm od gory drugi 10cm od dolu (okolo 10) poszedlem do klepu z okuciami meblowymi i qpilem zatrzask taki maly zeby ie nie otwierala i dalem go okolo 20c od dolu ahha i jeszcze uchwyt dalem zeby mi sie lepiej otwiralo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 czyli twoja obudowa jest otwierana na bok?? cos slabo ostatnio u mnie slabao z wybraznia . a taki opis to nie zdjecie ja chcailem zrobic otwierana do gory. choc powili zaczynam myslec o szybie z plexi jako bocznej sciance Chyba tez na zawiasach.. A wszystko to i tak po sesji bede robil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 to przeciez nie sztuka i nie problem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 tak moja jest otwierana do boq... chcialem zrobic do gory ale chyba trzebaby wstawic jakies teleskopy coby sie na leb nie zwalila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...