One2No1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Mam duzy problem. Otoz gralem rano i obraz cholera wziela. Wszystkie opcje poszly na minimum(screen nizej).Sa zablokowane i nie da sie ich przestawic. Probowalem zainstalowac nowsze sterowniki ale jakies bledy podczas instalacji. Z trudem laduje mi strony internetowe wiec prosze o pomoc! PS. Nie czyta mi polskich znakow. Edytowane 28 Listopada 2010 przez One2No1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdan Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Mam duzy problem. Otoz gralem rano i obraz cholera wziela. Wszystkie opcje poszly na minimum(screen nizej).Sa zablokowane i nie da sie ich przestawic. Probowalem zainstalowac nowsze sterowniki ale jakies bledy podczas instalacji. Z trudem laduje mi strony internetowe wiec prosze o pomoc! PS. Nie czyta mi polskich znakow. Odinstaluj sterowniki poprzez installera ATI (paczka ze sterownikami). Potem wyczyść system za pomoca driver sweepera. A nastepnie zainstaluj ponmownie sterowniki. Nie zapomnij o rebootach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...