marco1111 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Witam mam problem z doborem telewizora ponieważ jest ich tak dużo, telewizora będę używać do oglądania tv satelitarnej c+ a także chciałem podłączyć do laptopa przez HDMI na laptopie przeważnie będzie używany do oglądania filmów czasem zagrania w jakąś grę.i teraz takie pytanie czy opłaca się inwestować w technologie LED czy lepiej kupić zwykły LCD tak samo jak inwestować w FULL HD czy lepiej zostać przy HD READY ? do przeznaczenia na ten cel mam powiedzmy od 2000 do 2300 zł . będę oglądać z odległości około 3 metrów . Proszę o pomoc w doborze jakiegoś modelu godnego uwagi 8O człowiek z MM doradzał mi takie modele : Samsung 37 cali c 550 cena 2299zł Philips 37 5405 H/12 cena 1989 zł Samsung 37 C 5000 cena 2199zł Edytowane 28 Listopada 2010 przez marco1111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Jeśli ten samsung to ten który kupił mój kolega i teraz sam go chcę kupić czyli: Full hd, 100Hz i kosztuje ~1999zł to bierz go. Obraz żyleta! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Witam mam problem z doborem telewizora ponieważ jest ich tak dużo, telewizora będę używać do oglądania tv satelitarnej c+ a także chciałem podłączyć do laptopa przez HDMI na laptopie przeważnie będzie używany do oglądania filmów czasem zagrania w jakąś grę.i teraz takie pytanie czy opłaca się inwestować w technologie LED czy lepiej kupić zwykły LCD tak samo jak inwestować w FULL HD czy lepiej zostać przy HD READY ? do przeznaczenia na ten cel mam powiedzmy od 2000 do 2300 zł . będę oglądać z odległości około 3 metrów . Proszę o pomoc w doborze jakiegoś modelu godnego uwagi :)człowiek z MM doradzał mi takie modele : Samsung 37 cali c 550 cena 2299zł Philips 37 5405 H/12 cena 1989 zł Samsung 37 C 5000 cena 2199zł Za taką kwotę nie ma sensu pakować się w LED. Dwa tygodnie temu kupiłem w MM Samsunga LE40C650 za 2300 zł, były to dni "bez VAT", cena za tego Samsunga którego podałeś jest mocno przesadzona nie dość że 37 cali to model niższy i brak (chyba) 100Hz. Poczekaj na jakąś podobną promocję o ile się nie mylę raz w miesiącu urządzają weekend bez VATu, przynajmniej w moim mieście. A z telewizora jestem bardziej niż zadowolony, obraz świetny do tego możliwość oglądania filmów wprost z pena czy HDD. InternetTV to też całkiem fajna opcja lecz jeszcze nie przetestowałem dobrze. Warto poczekać i nawet dopłacić. Edytowane 28 Listopada 2010 przez rbtck1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2011 odświeżam Szukam telewizora ok 40 cali (40, 42) do ok 2,700 zł. Będzie stał w raczej nasłonecznionym miejscu, więc raczej plazmy odpadają. Co możecie polecić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2011 LE40C630/LE42C630? Lub ich bliźniacze modele w wersji LED - nie pamiętam oznaczeń. Masz 100Hz, mpeg4, dvb-t, USB, HDMI, InternetTV - poniżej tych parametrów bym nie schodził niezależnie od marki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2011 Nie polecam philipsa. Niedorobiony software wkurza, choć z drugiej strony ambilight jest super. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2011 co polecacie z tej oferty: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy cena do ok 2300, oczywiscie nowy, bylem w media m ale nie maja na stanie polecanych wyzej tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoslav Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 co polecacie z tej oferty: Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy cena do ok 2300, oczywiscie nowy, bylem w media m ale nie maja na stanie polecanych wyzej tv dołóż 2 stówki to będzie 47 cali: TV LCD LG 47LK530 FULL HD 100 Hz USB 2.0 PROMOCJA! (1936183074) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo78 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2011 Z takim budżetem zdecydowanie LCD telewizory LED są coraz tańsze ale jeszcze nie aż tak żebyś za tą kwotę dostał coś dobrego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2012 krotka pilka. rzucili u mnie na promo dwa modele: Panasonic TX-L37E30E Toshiba 40RL838 który? ja jestem zielony : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Siemacie, Tym razem szukam trochę większego telewizora niż poprzednio - ok 46 cali. Do 4000 zł. Zastanawia mnie tylko, czy nie lepiej wydać tyle kasy w coś co ma 40 cali, a lepszą jakość, także jestem otwarty na propozycje. Macie coś godnego polecenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hopes Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 kojeczny looknij na ten model Samsung UE40D7000 wydaje się być pożądny, ale głowy nie dam. Sam przymierzam się do kupna telewizora lcd led 40 cali do 3 tyś zł i nie wiem za bardzo który jakby ktoś wiedział niech looknie na mój temat Jaki pożądny telewizor led 40 cali? cena okolice 2500 zł - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Odkopuję! Szukam telewizora jak najtańszego 40" lub 42". Telewizji za dużo nie oglądam, kanałów HD nie mam. Konieczna jest obecność złącz DVI i HDMI. Póki co chcę podłączać PC przez DVI do niego. Oczywiście Full HD. Coś do 2 000zł się znajdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...