stranger Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jak w podpisie? jak to dziadostwo wyciszyć, bo mnie juz leczy to syczenie z karty? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jak w podpisie? jak to dziadostwo wyciszyć, bo mnie juz leczy to syczenie z karty? dzieki 1. wykrecic maly wentylatorek i dac wentylator 80 lub 92 mm od dolu tak zeby dmuchal na radiator i krecil sie w oklicach 1600-1800 rpm tylko wymysl sposob zamocowania 2. jezeli masz tego MSI z nowym dziwnym radiatorem http://sklep.komputronik.pl/pliki/g/grgf4t...s8894vtd/db.jpg to chyba najlepszym wyjsciem jest calkowita zmiana radiatora na zwykly frezowany (a nie z harmonijkowej cienkiej blaszki) + radiatorki na pamieci + spowloniony wentylator 80 lub 92 od dolu 3. Zalman ZM80A-HP + radiatorki na pamieci + spowolniony wentylator 80 lub 92 z boku - tylko najpierw obadaj rozklad pamieci na karcie zeby od gory ewentualne raidatory na pamieciach nie gryzly sie z tym Zalmanem 4. SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no mam tą starszą wersję 4200.....dzieki za porady z ktorejs na pewno skorzystam, no moze poza SZUKAJ:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 no mam tą starszą wersję 4200.....dzieki za porady z ktorejs na pewno skorzystam, no moze poza SZUKAJ:-)a z tej powinienes przede wszystkim :!: to bys znalalz np to http://www.slapps.com/review/gf3ti200_page1.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 o w morde............dobre:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mialem ten sam problem. Pierwsza wersja MSI GF4 4200. Zalatwilem sprawe wspomnianym juz powyzej Zalmanem. Jesli koszty nie sa najwazniejszym problemem to moge polecic go z czystym sumieniem. U mnie chodzi karta bez dodatkowych nawiewow. I dziala na ustawieniach jak w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 sluchaj ja wylaczylem wiatraczek orginalny ktoryjest miedzy zeberkami i wkleilem na gore nad nim zwykly wiatraczek 50x50 czy to wystarczy jako chlodzenie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 sluchaj ja wylaczylem wiatraczek orginalny ktoryjest miedzy zeberkami i wkleilem na gore nad nim zwykly wiatraczek 50x50 czy to wystarczy jako chlodzenie??? rozumiem ze poza wylaczeniem takze go wykreciles/odkreciles - jak nie to on stanowi duza przeszkode w sprawnej wymienie ciepla i zrob to jak najszybciej :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...