lukasz_ino Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Witam. Proszę o małą radę dotyczącą zakupu telewizora 32'' lcd z możliwością podłączenia do domowej sieci internetowej oraz z bezproblemową obsługą filmowych napisów (z tego co czytałem to Samsung LE32C65, Philips 32PFL5605 H mają z tym problem, a chciłem zakupić jeden z nich). Skłoniło mnie to do trochę większego wydatku i planuję zakup Sony KDL-32EX700, który nie ma problemów z odtwarzaniem DivX, avi'ków oraz polskich czcionek w napisach. Wolę jednak się upewnić co Wy sądzicie o tym pomyśle i liczę na jakieś inne propzycje, porównania w tej kategorii cenowej. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) EX711 są gorsze niż EX500 (kontrast, czerń, na forum hdtv można poczytać jak jeden użytkownik przesiadł się z EX711 na EX500) więc ... po 700 wiele dobrego bym się nie spodziewał. Edytowane 29 Listopada 2010 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 w euro są promocje za 2200 dostaniesz 42" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Jeśli już to LE32C650. Poza tym mam wersję 37 cali i bez problemu radzi sobie z podłączeniem do Sieci (Internet TV) oraz z polskimi napisami (napisy w UTF-8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jeśli już to LE32C650. Poza tym mam wersję 37 cali i bez problemu radzi sobie z podłączeniem do Sieci (Internet TV) oraz z polskimi napisami (napisy w UTF-8). Akurat 37" wersje Samsungów to najgorszy wybór, bo są tylko na matrycach MVA od AUO. Lepiej kupić albo 32" albo 40", pod warunkiem że trafimy na PVA od Samsunga, a nie MVA od AUO lub CMO. Dlaczego PVA lepsza np z powodu lepszych kątów. Resztę różnic łatwo odszukać w sieci, podobnie jak zestawienia matryc dla poszcz. modeli ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...