BRANDI Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam! Czy rzeczywiście dwukanałowy przepływ pamięci (dual) zapewnia większą stabilność? Chcę w najpostszy sposób wytłumaczyć to pewnemu gostkowi,który idzie w zaparte i twierdzi,że tak nie jest. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 NIe tyle co stabilność so większą szybkość :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Szybkość -to wiadomo! ...ale co ze stabilnością ??? - jest większa,czy nie ??? Czy jak obsadzimy pamieciami np.2 sloty w nForce zamiast 1, to nie będzie to korzystniejsze...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Z tego co można poczytać na forum, to szczególnie przy podkręcaniu Dual DDR zapewnia... mniejszą stabilność... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Z tego co można poczytać na forum, to szczególnie przy podkręcaniu Dual DDR zapewnia... mniejszą stabilność...dla mnie stabilnosc jest identyczna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Z tego co można poczytać na forum, to szczególnie przy podkręcaniu Dual DDR zapewnia... mniejszą stabilność... Nie zauwazylem roznicy jakiejs podczas o/c , przynajmniej do szyny 200, wyzej nie jechalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 No tak, ale jak czytałem posty (sam jeszcze tego nie sprawdzałem) to sporo osób (na Epoxie, Abicie) pisało, że np. przy Dualu max to 210 FSB a bez Duala np. 225. W tym tygodniu przetestuję to na swojej skórze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 To bylem ja, tak jak napisal Krootki , w dualu 215fsb-(cl2) w single 225-(cl2). Jednak Dual ma swoja moc , w 3d jest szybciej - z moich obserwacji . POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 czy w dualu czy nie jest ROCK STABLE 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 To bylem ja, tak jak napisal Krootki , w dualu 215fsb-(cl2) w single 225-(cl2). Jednak Dual ma swoja moc , w 3d jest szybciej - z moich obserwacji . POZDRO Moze to wina kosci ? Vmem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ja nie zauwazylem zadnej roznicy Dual / nie DUAL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Wina kosci , raczej nie obie byly sprawdzane pojedynczo i dzialaly 220(440ddr) - a jak wlozylem w dualu to mialem juz resarty przy 220 przy cl2, vmem mam na 2.9 i sunon 90x90 (5v) dmucha na kostki. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...