Absence2K Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 Z ogromną przyjemnością informuję, że IV Edycja Konkursu AlleKomp wystartuje już 15 grudnia. Zapraszamy w tym terminie na: http://allekomp.allegro.pl Panowie, najwyższy czas w najbliższych tygodniach zająć się moddingiem i dokończeniem niezrealizowanych projektów :) W ramach podkręcenia napięcia screeny z nagrodami. Zdecydowanie najlepszymi w historii :) Krzysiek "Absence" Kwacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 29 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2010 (edytowane) Nagrody tłuste!!! I teraz można się zastanawiać- modzić pod LUD (czyli odpustowo- goła baba wygrawerowana na oknie, całość na różowo, plastikowe sutki jako przyciski POWER i RESET, cycek na froncie pieczołowicie wyprofilowany w szpachli, itp- obudowa typowo konkursowa nijak nieużyteczna na-co-dzień), czy modzić pod JURY (licząc na to, że trafi się w gusta tych nielicznych)- z pomysłem, z wyczuciem, ze smakiem, z perfekcją wykonania, z odpowiednim budżetem... Wiem, wiem- konkursy rządzą się swoimi prawami... Edytowane 29 Listopada 2010 przez pc_max 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2010 W jaki sposób będziemy mogli głosować? Głosowanie na forum czy zostało to jakoś inaczej rozwiązane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabolek666 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 ten "konkurs" schodzi na psy, wystarczy sobie obejrzeć dodane "modyfikacje", 99% to shit za przeproszeniem, większość nic nie wnosi do świata moddingu, są to zazwyczaj kompy ze standardowymi elementami fabrycznymi z dodanymi nalepkami i kilkoma "oczojeb..." wentylatorami. żal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czekaj końca- bywa tak, że najlepsze prace dodawane są w ostatniej chwili (z różnych względów- nie wnikam). Choć patrząc ogólnie na modding w PL z pryzmatu PPC akurat to bida Panie, nudno jest. Kiedyś się chciało- dziś już nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Bo ludzie, którym się to dawniej podobało, dorośli i mają inne priorytety, a młodzieży się nie chce - woli siedzieć na fejsbuku i komentować słitfocie do lustra trzaskane w WC. Zresztą - patrz co się często dzieje, jak ktoś wpadnie z pomysłem na mod tutaj. Najczęściej - "pomysł do bani", "zero polotu", "kup gotowe", "było - szukaj". O starym równaniu "O+K = M" nie będę pisał. Ale wracając do konkursu. Nie zdążę :s Nie mam ogrzewania w garażu, żeby dokończyć co zacząłem, a już raz się przeziębiłem- więc buda musi poczekać do wiosny. Może w kolejnej edycji (czekam z utęsknieniem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...