kisiel02 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Witam wszystkich! Chciał bym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc zlikwidowania na telewizorze czarnych paskow na na dole i górze ekranu, sa niby takie ustawienia w sterownikach ale to mi nie rozszerza ekranu,nic to nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 jakich paskow? w filmie np ??? Tego sie chbya nei da usunac programowo :>. A jezeli chodzi generalnie o obraz to ja zadnych paskow nie mam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 po przasunieciu obrazu do gory mam tylko teraz czarny pasek na dole ekranu,pasek ten troche przeszkadza w trakcie ogladania tv z karty dvb ss2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 U mnie jest to samo. Nie wiem jak to usunac. Sterowaniem ekranem nie mozna nic zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...