Ryuk Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Poszukuje wydajnego laptopa w granicach do 4 000 zł. Laptop będzie służył do prac biurowych (analizy, wykresy), ale również do programowania i rozrywki (filmy i mniej wymagajace gry jak Heroes 3/5). Moje preferencje Matryca maksymalnie 17,3 ale wolałbym mniejsza (zastanawiam się czy lepiej wybrać matowa czy możne postawić na kolory i liczyć się z licznymi odbiciami?) Procesor o dużej mocy (jedynie core i wchodza w gre) Pojemny dysk Dużo ramu (min 4GB DDR3) Długa praca na baterii pod obciążeniem (nie interesują mnie pomiaru w spoczynku) Grafika może być przeciętna Ergonomiczny Cichy i aby nie grał się za mocno od spodu Mało awaryjny Trochę się tego zebrało. Liczę na waszą pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) mocy i praca na baterii nie idą w parze Moze To: TravelMate 8000 Timeline http://www.chip.pl/news/sprzet/notebooki_i_netbooki/2009/09/8-godzin-bez-ladowania-w-notebookach-acera-dla-biznesmenow Edytowane 30 Listopada 2010 przez Pudeleczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuk Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Ten Acer odpada(za mało ramu i procesor c2d którego stosunek wydajności/TDP jest znacznie niższy niż procesorów z rodziny core i) mocy i praca na baterii nie idą w parzeJestem tego świadomy, jednak można znaleźć coś co zapewni sporą moc i nie najgorszy czas pracy (wystarczy mi tak do 3h pracy pod obciążeniem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 To : SONY VAIO VPCF12M1E i5-520 4GB 500G GF330 1G WIN7 (1348591783) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuk Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A co możecie powiedzieć o tym modelu? Acer TravelMate 5740 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 (edytowane) ACER 7552 ten ma to co chcesz i to za jedyne 3299zl Atu jeszcze taniej: http://allegro.pl/acer-7741g-i5-460m-4gb-500gb-hd5650-7741-7552-17-3-i1348594639.html Edytowane 1 Grudnia 2010 przez Pudeleczko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryuk Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeżeli ktoś mógłby podać mi swoja opinie o tym modelu Dell Inspiron 15R? To jest całkiem niezły kompromis jeżeli chodzi o jakość wykonania, moc oraz czas pracy na baterii. Jednak może miał z was ktoś do czynienia z tym modelem. Chętnie wysłucham waszych opinii o nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...