Kamool Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Witam! Mam w najbliższym czasie zamiar wymienić sobie procesor w tym laptopie na Intel T5600. Czytałem już trochę i wiem, że będę musiał zaktualizować biosa. Gdzie mogę znaleźć taką aktualizację i jak ją przeprowadzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Google ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamool Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Próbowałem szukać ale nic nie znalazłem... Jakieś inne pomoce? Edit Dodam jeszcze, że mam Windowsa XP i potrzebny mi taki bios który nie będzie powodował konfliktów sprzętowych. Edytowane 30 Listopada 2010 przez Kamool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamool Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 UP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 A można wiedzieć, gdzie niby się dowiedziałeś, że trzeba aktualizować bios dokładnie w tym modelu?? Pytam, bo o ile widzę bios do R55, o tyle do R55EG nie widzę: BenQ Polska - Serwis i Wsparcie techniczne BenQ Polska - Serwis i Wsparcie techniczne Tu masz temat do poczytania: Beng R55eg I Wymiana Cpu - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamool Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Wyczytałem to na innym forum pisali, że jak zamontowali procesor to laptop wykrywał tylko jeden rdzeń a nie dwa. Ale jak mówisz, że może nie być takich problemów to jak przyjdzie mi procesor to go zamontuję i się zobaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamool Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jeszcze się zapytam: Jak ktoś miał doświadczenia z tym laptopem to jaki tam najmocniejszy procesor podejdzie bez wymiany chipsetu itp.? Chodzi mi tu głównie o Intele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2010 1. Jak pisali o wgrywaniu biosu, to niech jeszcze podadzą adres do niego. 2. Jakiej wymiany chipsetu? 3. Sprawdź w instrukcji lub na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...