Mx_Fan Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Siemka, planuje kupić obudowę i mam dylemat ponieważ na początku chciałem CM Elite 430, ale tej nigdzie nie ma więc odpada. I tu zaczyna się problem nie mogę znaleźć dobrej i przewiewnej więc podrzucie parę modeli. Oto parametry jakie musi spełniać obudowa : -Do 200 zł max -Przewiewna (fajnie by było jakby miała jakieś wentle w zestawie) -Kolor : czarny -Zasilacz na dole -Żeby wszedł Zalman Flex i GA GTX470 SOC -Miała przyciski power i reset -Panel USB z przodu No to tyle, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 http://www.proline.pl/?p=AER+PGS+VS-9 http://www.proline.pl/?p=AER+PGS+VS-9 http://www.proline.pl/?p=AER+PGS+VS-9 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mx_Fan Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Aerocool PGS VS-9 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Aerocool PGS VS-9 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław Aerocool PGS VS-9 • ProLine.pl Najlepszy Internetowy Sklep Komputerowy Wrocław No ta ww fajna jest, nawet bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Thermaltake V4 + dobry wentyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mx_Fan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 A czy one mają przyciski reset i power? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Obie mają przyciski pwr i rst; I będą dobrym wyborem; Ew OBUDOWA SILENTIUM PC GLADIUS 600 BLACK GD-600 GWFV (1344624247) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mx_Fan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 To która jest najlepsza? Bo wszystkie mi się podobają. tylko jak w tym aerocool jest taka dziura na górze to do czego ona jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nodek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 To która jest najlepsza? Bo wszystkie mi się podobają. tylko jak w tym aerocool jest taka dziura na górze to do czego ona jest? Po to by ciepłe powietrze z nagrzanych elementów takich jak procesor czy karta grafiki, mogło swobodnie ujść z obudowy. Zasady fizyki, ciepłe powietrze jest lżejsze i unosi się ku górnej części obudowy, dzięki otworom powietrze ulatuje i jest swobodna i raczej samoczynna cyrkulacja powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mx_Fan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Chodzi o ten otwór w przednim panelu na górze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na nated fdd/czytnik kart chyba :rolleyes: Z tych to wizualnie wybieraj bo wszystkie sa dość dobrze wykonane ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mx_Fan Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 No wezmę Gladiusa 600 najfajniejszy mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizantyjczyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 A nie wygina się w nim blacha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...