deserted Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Wydawało mi się że temat o tym powstanie szybciej, a tu cisza, więc... Od dziś można się zapisywać na internet 4G w polsacie. Prędkości do 100 Mb/s, promocja dla pierwszych 10 000 klientów - net za free nawet przez pół roku... zachęcająco, tylko co dalej, jaka umowa, trzeba zaczekać na info. Zapisać się jednak można, bo gdy coś nam nie spasuje to można zrezygnować :) Cyfrowy Polsat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jak na razie jedyne info to limit . 100 GB / m-c ( 50 w godzinach 8.00-24.00 i 50 GB pozostałe godziny ) . Trochę nie pasuje w stosunku do prędkości łącza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 100GB dla przeciętnego Kowalskiego to, aż nadto(ba nawet to 50GB spokojnie starczy, chociaż obecnie u mnie przez ostatni mc mam wysłane dokładnie 99.25 GB przy wysyle 512kb/s :D). Ciekawe na ile to wycenią, z zasięgiem będzie pewnie porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2010 (edytowane) Specyfikacja: * technologia: LTE * częstotliwość: 1800 MHz Ciekawe czemu idą w 1,8GHz a nie 2,5-2,7..... I teraz zwariowałem.... Sieć, za pośrednictwem której usługi będzie świadczył Cyfrowy Polsat, jest pierwszym na świecie wdrożeniem LTE na częstotliwości radiowej 1800 MHz. To powód do zadowolenia? Właśnie siedzę na 4G ;-)Modem kosztował 230pln i miesięcznie 90pln wychodzi.. bez jakichkolwiek ograniczeń... Edytowane 11 Grudnia 2010 przez Misyo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 Możesz napisać coś więcej? Jakie warunki umowy, na jaki okres? jaki to modem? Czy faktycznie bez ograniczeń? Czy masz inne produkty typu tv, telefon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 A nie wiecie jak wygląda sprawa z Cyfrą Plus, dawno temu podpisywali porozumienie z TP ws. Internetu, mam z nimi umowę i w sumie i jestem bardzo zadowolony, ale internetem byłbym zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...