Koen Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 SimBin wypuścił dzisiaj darmową grę, w której możemy pościgać się z innymi graczami. Dostępne są 2 samochody: fikcyjna formuła z malowaniami mocno zainspirowanymi F1 oraz nowe Camaro. Pojeździć można jedynie po torze Hockenheim ale jest on dostępny w trzech wariantach Gra waży 580mb i można ją ściągnąć stąd Screenshoty można obejżeć tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) A będą inne tryby? Bo póki co tylko hotlap. No i muscle można jeździć tylko na Nationalu, a F1 tylko na GP. Do tego Camaro jest tylko na Novice, a F1 tylko na Pro (jak dla mnie wolałbym na odwrót). Ja oczywiście tylko na padzie pograłem, Camaro miałem 1:23.790, patrząc na leaderboardy to bez tragedii. F1 udało mi sie cudem przejechać okrążenie bez bączka jak nie schodziłem poniżej trzeciego biegu. :D Edytowane 2 Grudnia 2010 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Pogralem chwile i d.py nie urywa, ale jak na darmowa gre to chyba jest ok. Wracam do rFactor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 (edytowane) Panowie wyszla druga czesc tej darmowej serii :) link Jest sporo wozow (jak na darmowke) i kilka tras. Moze zebralby sie jakis maly skladzik do wyscigu? Edytowane 17 Listopada 2011 przez Carson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Jestem na tak jak bedzie nas kilku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonash25 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 Też chętnie poganiam jak się nas kilku uzbiera i czas pozwoli. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2011 No niestety z grania w necie nici, jakos nie widze takiej opcji. Sa wyscigi z AI i ewentualnie tryb competition (time trials) w mp co jest totalnie bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...