kumpel_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 (edytowane) Witam, poszukuje monitora LCD 22' do 500 zł. Przyznam szczerze, że nie bardzo się orientuje w temacie, dlatego uderzam do was z pomocą. Monitor służy mi głównie do oglądania filmów, przesiadywania na stronach internetowych i rzadko do gier. Natknąłem sie na taki monitor: Monitor LG W2246T-BF (30 dni bezpłatnej gwarancji na badpixele) w Morele.net a to dlatego, że znalazłem go w cenie 499zł, co myślicie o tym monitorze?? Nie chciałbym więcej płacić niż 500 zł, ale jeśli naprawdę warto mógłbym się skusić. Czekam na podpowiedzi. Pozdrawiam Edytowane 2 Grudnia 2010 przez kumpel_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pudeleczko Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zestawy komputerowe na Grudzień 2010 | PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 1. Link nie działa. 2. Identyczne tematy masz na peb.pl i na pclab.pl - może starczy reklamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumpel_ Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 1. Link nie działa. 2. Identyczne tematy masz na peb.pl i na pclab.pl - może starczy reklamy? 1. Zmieniłem link i już działa. 2. Jakiej reklamy? 3. Pytałem na peb, ale dostałem taką odpowiedź, że lepiej nie mówić. 4. Tematy podobne są, ale każdy przypadek jest nieco inny, a myślę, że dla osoby, która jest zaznajomione z tematem pomóć to nie jest duży problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...