zzizzy Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2011 Skoro analog, to wymień kabel na DVI i powinno ustać. Przy tak wysokich rozdzielczościach dzieją się różne cyrki, jeśli używa się kabli d-sub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgomir Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Skoro analog, to wymień kabel na DVI i powinno ustać. Przy tak wysokich rozdzielczościach dzieją się różne cyrki, jeśli używa się kabli d-sub. Ok, znalazłem jeszcze jeden powód. Mam ten kabel podłączony do przejściówki, i czasem jak rusze kabel to tak jakby nie łączy. Złączyłem mocniej i póki co jest ok. To mogła być tego wina ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 Skoro pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...