matrix513 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Przy próbie uruchomienia niektórych plików wykonywalnych, wyskakuje błąd że system nie może uzyskać dostępu do pliku bla,bla... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Wow. Powalający opis problemu - tyle danych, tyle informacji w jednym poście... Innymi słowy: Bądź łaskaw podać system operacyjny oraz nazwę zainstalowanych programów antywirusowych. Obstawiam wirusa lub niepoprawne działanie antywirusa. Wywal śmietnik, który startuje z systemem i zainstaluj AVG na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix513 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Win XP. Wirus odpada, bo było skanowane OTL-em i coś tam usuwane, potem jeszcze Malwarebytes. Posiadam ESET-a. Odinstalowywałem go i też był ten problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Podejrzewam że nie masz uprawnień, bądź plik został zablokowany. Ale niestety z twojego "bla bla..." ciężko wywnioskować dalszą cześć komunikatu. Spróbuj wklepać całą treść komunikatu w Google, zapewne znajdziesz odpowiedź :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix513 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nie podałem pełnej treści, bo stwierdziłem że "specjaliści" będą wiedzieli o co chodzi... A goglach szukałem, ale konkretnego rozwiązania brak. To jest taki błąd: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix513 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2010 I co, nikt nie pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Trzymaj: Uprawnienia w Windows XP - część II: dostęp do plików Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 H: to dysk twardy czy naped cd/dvd/pendrive? Jezeli to naped to sprawdz czy nosnik nie jest uszkodzony, podmien tasme na inna, podmien naped na inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix513 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 @KoVol Zabawa tym nic nie dała. @Kolobos H to napęd DVD, jednak na obu napędach jest to samo, poza tym problem występuje przy kilku płytach, więc nie jest to wina nośnika. Ściągnąłem nawet z neta obraz gry, zamontowałem w Daemonie i ta sam sytuacja była. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 W trybie awaryjnym problem rowniez wystepuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrix513 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2010 Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...